Kategori: Spelarutbildningsplan
Det finns många tips att ta med sig när barn byter från mindre till större plan.

Så tacklar ni planskiftet

Från fem till sju, via nio till elva. Är ni på väg mot större planer med fler spelare? Tänk då på att ytan inte är allt.
– Viktigast är inte att hålla bredden, utan att spelarna koncentrerar sig på själva spelet, säger Anders Bengtsson, riksinstruktör vid SvFF.

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson ser tillbaka på ett spännande och minnesrikt fotbollsår i en bloggpost som också är en julhälsning till hela den svenska fotbollsfamiljen.

SvFF:s och Fäktförbundets motion till SOK:s årsmöte

SvFF och Fäktförbundet har gemensamt skrivit en motion till SOK:s årsmöte i syfte att öka samarbetet inom svensk idrott. Bland annat vill SvFF och Fäktförbundet se att SOK samverkar mer med Riksidrottsförbundet samt att SOK förankrar sin verksamhet till medlemsförbunden ytterligare.

- Det här är fotbollförbundets och Fäktförbundets signal om en önskan om ett utökat samarbete inom svensk idrott. Förbundsstyrelsen beslutade förra torsdagen att ställa sig bakom den gemensamma motionen från fotbollen och fäktningen. Vi ser fram emot en positiv behandling av motionen från SOK, säger SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson.

Karl-Erik Nilsson är Nordens kandidat till UEFA:s ExCO under de kommande fyra åren.

Karl-Erik Nilsson Nordens kandidat till UEFA:s ExCo

När UEFA:s medlemsländer träffas i kongressen den 5 april nästa år i Helsingfors ska åtta nya nationsrepresentanter väljas till ExCo, UEFA:s exekutiva kommitté. Nu står det klart att Karl-Erik Nilsson kommer att vara Nordens kandidat.
- Jag känner mig hedrad och vill bära med mig våra värderingar från de nordiska fotbollsförbunden in i UEFA, säger SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson.

Karl-Erik Nilsson: "Norden kan göra skillnad i Qatar"

Representanter från samtliga nordiska fotbollförbund är nu tillbaka från sitt gemensamma besök i Qatar, värdemiraten för VM 2022.
Och de konstaterar att det finns ett behov av fortsatta påtryckningar och kritisk dialog med VM-värden.
- Norden talar med en stark röst i dessa frågor och kan göra skillnad i Qatar, säger Karl-Erik Nilsson, ordförande för Svenska Fotbollförbundet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter