Cupgeneralerna på ordförandekonferensen

Dennia Andersson, general för Gothia Cup och Christer Norberg, styrelseordförande för Piteå Summer Games.

Dennis Andersson, general för Gothia Cup och Christer Norberg, styrelseordförande i Piteå Summer Games, berättade om sina fantastiska turneringar på ordförandekonferensen.

Nytt nummer av Magasinet Fotboll

Magasinet Fotboll nr 2 2017

I årets andra nummer av Magasinet Fotboll som kommer ut i dagarna kan du bland annat läsa om vägen genom nålsögat till elitfotbollen, om nya grepp för att lyfta tjejfotbollen, om en fotbollsverksamhet i förorten som är så mycket mer än bara fotboll. Och mycket mer!

Ny dataskyddsförordning 2018

GDPR (General Data Protection Regulation) eller DSF (Dataskyddsförordningen) träder i kraft i alla EU-länder 25 maj 2018. Förordningen reglerar hur man får behandla personuppgifter och SvFF och RF analyserar följderna för idrottsrörelsens vidkommande.

Inbjudan till regionala futsalligan damer

Till säsongen 2017/18 införs ett helt nytt tävlingsformat på damsidan - regionala futsalligan som kvalificerar för SM-slutspelet till våren. Den "gamla" vägen till SM, via DM, finns inte längre. Vill man vara med och slåss om SM-titeln ska man se till att anmäla sig till regionala futsalligan - senast 15 augusti.

Anläggning för svensk fotboll vid Arlandastad?

SvFF och Arlandastad Holding AB inleder en förstudie för att undersöka möjligheterna att bygga en nationell utvecklings-, tränings- och utbildningsanläggning vid Arlandastad.

SvFF och regeringen i samordnad aktion mot matchfixing

Matchfixning är ett mycket allvarligt hot mot fotbollen. I det betänkande som är överlämnat till regeringen, "En omreglerad spelmarknad" (SOU 2017:30), tar utredaren sikte på problematiken och föreslår en ny straffbestämmelse.

SvFF och regeringen tar nu ytterligare krafttag för att komma tillrätta med den här problematiken.

Kategori: Domare
Jonas Eriksson under Allsvensk match i år.

Eriksson dömer kvartsfinal i U20-VM

U20-VM som avgörs i Sydkorea har nått kvartsfinalerna. Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark och Ivan Kruzliak, fjärdedomare från Slovakien, är som enda representanter från UEFA uttagna att döma i kvartsfinalerna. Matchen spelas mellan Venezuela och USA på söndag 08.00. Matchen sänds på Eurosport.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter