I nya numret av Magasinet!

Möter vi bland annat Tommy Söderberg som är bekymrad över var gemenskapen tar vägen i tomma omklädningsrum, Peter Wettergren om att vara nummer två, och Maral Mirzai om att döma herrlagsmatcher. Och mycket mer!

Kategori: Barn och ungdom

Workshop Diplomerad förening

Vi har nu genomfört ytterligare en workshop kring Diplomerad förening och vi är därmed ett steg närmre implementering. Syftet med Diplomerad förening är att verksamheten i föreningen ska bli så bra som möjligt där så många som möjligt spelar så länge som möjligt.

Inför förbundsmötet på lördag

Anette Karhu, ordförande i Örebro Läns Fotbollförbund och i SvFF:s futsal- och beach soccerkommitté, föreslås att ersätta avgående Annelie Larsson, Värmland, i Svenska Fotbollförbundets styrelse i samband med det 114:e förbundsmötet som hålls lördag 24 mars kl 10.00 på Vasateatern i Stockholm.

Pia Sundhage och F17-landslaget med första mottagren av Pias stipendium: Moa Anderssons minnesfond.

Första Pia-stipendiaten utsedd: Moa Andersson, Virserums SGF

På söndagen delades det första Pia-stipendiet ut, som ska stötta flick-damfotboll på olika sätt. Första mottagaren blev Moa Andersson, spelare och ledare i Virserums SGF och den minnesfond som hennes föräldrar bildat efter hennes bortgång pga sjukdom för ett år sedan.

Karl-Erik bloggar om årsmöten

"Totalt blir det ett tiotal årsmöten under cirka en månads tid. I min roll är det ovärderligt att få chansen att i olika miljöer möta våra medlemsföreningar och distriktsförbund. Direkta samtal om viktiga frågor men samtidigt en ypperlig möjlighet att direkt få informera om säsongen som gått och vad som kommer under 2018."

Kategori: Barn och ungdom

Fotbollens spela, lek och lär ska nå fler

Fotbollens spela lek och lär (FSLL) är svensk fotbolls inriktningsdokument för barn- och ungdomsverksamhet. Från 2018 finns en ny version bestående av häfte, webbplats och utbildning – med ambitionen att nå ut till fler!
Vi har pratat med Gunnar Pettersson på SvFF som lett arbetet med det nya materialet.

Intensiva förberedelser för inkludering av parafotboll

I helgen har representanter från fotbollssverige samlats på Scandic Continental i Stockholm för att diskutera den fortsatta processen kring inkludering av parafotboll från Parasport Sverige till Svenska Fotbollförbundet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter