Råsunda - öppet hus på söndag

På torsdagen spelades den sista matchen på Råsunda. På söndag den 25 november kl 14-17 är alla välkomna att ta farväl av arenan och hämta ett minne.

AIK och Malmö FF tågar in till den sista allsvenska matchen på Råsunda 4 november 2012.

Att notera för besökare på söndag

  1. All ingång kommer att ske vid Norra läktaren genom Ryttargången.
  2. Besökare kommer att få tillgång till samtliga läktare och vissa delar av planen. För att ta med ett personligt minne från Råsunda gäller följande:
  • Stolar: besökare får själv montera loss stolar. För vanliga stolar krävs fast nyckel storlek 13 och 17. För stolar på Norra en stjärnmejsel. (Kungliga läktaren och AIK Heders kommer inte vara tillgängliga, då stolar där sitter fast tio och tio).
  • Gräs: personal kommer att skära loss bitar av Råsundas gräs och lägga dem i påsar som alla får ta med och så länge de räcker.
  • Delar av målnät: nätet kommer att klippas itu och delas ut till alla intresserade tills det tar slut.

SvFF och AIK vädjar att de ordningsregler som finns på Råsunda följs och att ni visar stor hänsyn och respekt till varandra när ni nu besöker Råsunda för allra sista gången.
Entrén kommer vara öppen för alla, även för media som önskar bevaka detta besöket.

Not: Eventuella önskemål om sådant som inte kan tas ned och bort på söndagen behandlas separat vid annat tillfälle, om möjlighet finns vilket vi återkommer till. En del av lokalerna kommer att användas av bla AIK Ungdom ett tag till.

  • Information om den kommande demonteringen av Råsunda och vad som kommer efter det att arenan rivits hittar du på PEAB:s hemsida.