Magasinet Fotboll - nytt nummer på gång

Magasinet Fotboll #1 2016i Nr 1/2016:

Så blir vi vinnare på sikt

Ett brett reportage om fotbollens utmaningar i flera delar. Om Reymers F01, som förlorar matcher men vinner spelarnas gunst, om satsningen på future team, som breddar talangtoppen, om RAE, den relativa åldersindexen, som synas i sömmarna. Det finns ingen enkel lösning på gåtan hur vi ska få fler att spela längre, men ett intensivt arbete pågår i en mångbottnad fråga!

Hedvigs arvtagare fångad

Målvaktspositionen såg för några år sedan mörk ut på damsidan. Knappt en inhemsk talang mellan stolparna i Damallsvenskan. Nu har en stor satsning lett till flera unga burväktare på frammarsch. Talanger finns.

Trollhättans riktiga sluss

Varje år passerar hundratals ungdomar genom den egna slussen, och tar sig ut i samhället och in i föreningslivet. Patricia Daoud, ansvarig för klubbens sociala projekt, undrar om det verkligen är IFK Trollhättan som behöver lära sig mer om integration.

Nödlösningen i Stockholm

1 miljon per hus - så mycket kostar i snitt de toalettbyggnader som poppat upp vid friliggande bollplaner runt om i Stockholm de senaste åren. Syftet har varit att få bukt med alla nödiga fotbollsspelare som uträttar sina behov vid planerna, ofta i närheten av bostadshus. Hittills har ett tiotal toahus byggts runt om i huvudstaden och fler ska det bli.

Galna konsjukans medicin

Älskar du som tränare att strö kinahattar omkring dig på planen? Magasinet Fotbolls Anders Bengtsson har botemedlet mot den seglivade och galna konsjukan.

Magasinet Fotboll är officiellt organ för Svenska Fotbollförbundet. Magasinet Fotboll ska ge läsaren "inside information" om den svenska fotbollen och spegla den verksamhet som sker utanför fotbollsplanen. Här finns utrymmet att titta in bakom kulisserna och gå på djupet med de viktiga utvecklingsfrågorna.
Kort och gott - en tidning för de som påverkar och påverkas av den svenska fotbollen!

Prenumerera på Magasinet Fotboll