Landslagets Fair Play Trophy

Lerbergsskolan svenska mästare i Fair Play 2016

Svenska mästare i Fair Play 2016 blev Lerbergsskolan klass 6 från Höganäs i Skåne som vi gratulerar! Priset består av att den vinnande klassen får vara med på en landslagsträning i samband med en landskamp för något av våra landslag där man har möjlighet att få autografer av spelarna.

Klassen kommer att besöka damlandslagets träning i Göteborg den 4 juni och därefter får klassen som avslutning besöka Liseberg under eftermiddagen. Här nedan ser du inom kort den vinnande klassens arbete om Fair Play.

Landslagets Fair Play Trophy förändras

LFPT 2012/13Här kommer inom kort en beskrivning om framtidens turnering som kommer att knyta ännu mer till Fair Play och skolan. Matchresultaten tonas ner och turneringen kommer fr.o.m. i höst att omfatta även årkurs 4 och 5 med olika delmål. Vinnaren utses bland de deltagande klasserna från årskurs 6. Landslagets Fair Play Trophy blir en del av Fotboll i skolan.

Fair Play betyder ärlig, schysst och hjälpsam - och är turneringens motto. I stället för gula och röda kort får man i den här turneringen tjänar man på att uppträda extra sportsligt. Med Fair Play menar vi också att alla ska ta avstånd från fusk, våld och mobbing - inte bara på fotbollsplanen utan också i skolan och i umgänget med kompisarna.

Mer information om det nya konceptet kommer här inom kort.