Mohammed Al-Hakim dömer U21

Mohammed Al-Hakim har blivit uttagen av UEFA att döma U-21 matchen mellan Schweiz-Portugal i Neuchatel. Daniel Gustavsson och Fredrik Klyver följer med som assisterande domare och Kaspar Sjöberg är fjärde domare.

Kristoffer Karlsson och Mikael Hallin dömer i Österrike

I Österrike pågår just nu en miniturnering för U-17, där 4 nationer är på plats och spelar. Frankrike, Österrike, Danmark och Bosnien/H är nationerna som deltar. På domarsidan har vi två representanter med där Kristoffer Karlsson är uttagen som domare och Mikael Hallin som assisterande domare. Turneringen pågår till och med den 27 mars och startade upp i går.

Andreas Ekberg dömer landskamp

Ikväll dömer Andreas Ekberg träningslandskampen mellan Norge-Australien i Oslo.

Med sig har han Mehmet Culum och Stefan Hallberg som assisterande domare och Glenn Nyberg är fjärde domare.

Jonas Eriksson dömer i London

På torsdagskvällen är det returmöte i London mellan Arsenal-Milan i åttondelsfinalen i Europa League. Första matchen vann Arsenal med 2-0 i Milano.

Domarteamet är från Sverige där huvuddomare är Jonas Eriksson. Med sig har han Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark som assisterande domare. Extra domare är Andreas Ekberg och Stefan Johannesson. Fjärde domare är Mehmet Culum.

Pernilla dömer Champions League

Den 22 mars klockan 18:45 i Decines dömer Pernilla Larsson Champions League matchen mellan Lyon-Barcelona. Med sig har hon Sian Massey och Lisa Rashid från England som assisterande domare. Fjärde domare är Tess Olofsson.

Matchen är den första av två i detta kvartsfinalmöte.

Fyscoachträff

I helgen så hade Fyscoacherna sin årliga fortbildning ute på Bosön.

Jonas Eriksson dömer stormatch ikväll

Slutspelet i Champions League för herrar drar igång ikväll med två matcher med svenskt intresse i den ena matchen. Det är Basel-Manchester City som har ett svenskt domarteam på plats. Detta är första matchen mellan lagen, där returen går i Manchester den 7 mars.

Bojan Pandzic dömer ikväll

I kväll klockan 18:00 spelas matchen mellan FC Salzburg Youth (Österrike) -Sporting Clube de Portugal Youth (Portugal) i Youth League. Matchen spelas i Salzburg. Bojan har med sig Stefan Hallberg och Joakim Amri Nilsson som assisterande domare.

Kategori: Domare

Stefan Johannesson ny chef för domargruppen

Stefan Johannesson

Rekryteringen av ny chef för domargruppen på Svenska Fotbollförbundets kansli är nu avslutad och Stefan Johannesson kommer att tillträda tjänsten.
Stefan har, inte minst med sina 15 år som FIFA-domare, all den erfarenhet av elit- och internationella frågor inom domarskrået som krävs och har under de senaste åren även varit en av SvFF:s heltidsanställda domare.

Ny reseräkningsblankett

Från 2018 gäller en ny reseräkningsblankett. Blanketten och instruktioner hittar ni under http://fogis.se/domare/ekonomisk-ersattning/domarkvitto/

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter