Kategori: Domare

Utan domare - ingen fotboll


Nu är det på allvar: det är hög tid att svensk fotboll och alla runt den respekterar, stöttar och förstår våra fotbollsdomare och deras situation bättre.
– Det är utmärkt att sikta in sig på de 50 000 unga som medverkar i Landslagets Fotbollsskola, där återfinns de kommande spelarna, ledare, supporters och föräldrar. En viktig attitydförändring över tid är en nyckelfråga för kommande rekrytering av domare och en bättre miljö runt matcherna säger Sveriges VM-domare Jonas Eriksson.

Salem Zahda ­Aldarcazallie

Sams nya domarliv

Han tvingades lämna sin familj och fly från ett krigshärjat Syrien. Salem "Sam" Zahda Aldarcazallie kom ensam till Ljusne, Hälsingland i slutet av sommaren 2014. Ett halvår senare ska han döma sin första svenska fotbollsmatch.

Kategori: Domare
Karl-Erik blåser av sin sista match, den 14 juli 2002.

FIFA-utmärkelse till Karl-Erik

Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson har fått en fin utmärkelse av FIFA:s domarkommitté för en lång och framgångsrik karriär som domare.
- Stolt och glad förstås, kul att bli uppmärksammad i såna sammanhang efter en lång domarkarriär, säger Karl-Erik.

Jonas Eriksson i TV4:s morgonsoffa

Klockan 06.37 i morgon bitti framträder vår alldeles egen världsdomare Jonas Eriksson tillsammans med domaren Leonora Heimdahl, 20, i TV4:s morgonsoffa.

Jonas Eriksson dömer i Champions League

På tisdag den 10 mars dömer Jonas Eriksson Champions League matchen mellan Porto-Basel. Matchen spelas på Estádio do Dragão i Porto, Portugal kl 20:45.

Cuprus Cup

Sara Persson och Anna Nyström är just nu på Cypern och dömer Cyprus Cup.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter