Superettans upptaktsträff 2017

I dag hade Superettan upptaktsträff i Upplands-Väsby.

Alla 16 lagen var representerade på scenen och så även domarsidan. I år stod Domarkommitténs ordförande, Bo Karlsson på scenen och gick igenom de nya reglerna som skall gälla för 2017.

Med på scenen var också domarna Jim Petersson och Farouk Nehdi.

Pernilla Larsson dömer EM i sommar

Svenskt domarteam till EM i Holland

I dag kom beskedet att Sverige kommer att ha ett domarteam med under damernas EM-slutspel i Holland. Stort grattis till domaren Pernilla Larsson och de två assisterande domarna Annica Johansson och Julia Magnusson. Mästerskapet startar den 16 juli och pågår till och med den 6 augusti.

Mohammed Al-Hakim till Holland

Den 6 december spelar PSV Eindhoven-FC Rostov i Youth League. Matchen är en av två som spelas i Grupp D och det är den sista omgången. Den andra matchen är Bayern München-Atletico Madrid. Inför sista omgången så leder Atletico Madrid med 10 poäng, lika många poäng som tvåan PSV. Bayern München ligger trea på 9 poäng. Sist är Rostov på 0 poäng. Förra mötet mellan Rostov-PSV slutade 0-6.

Matchen börjar 16:00.

Mohammed Al-Hakim som dömer matchen har med sig Stefan Hallberg och Fredrik Klyver som assisterande domare. Fjärde domare är Siemen Mulder från Holland.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter