Pernilla Larsson dömer Italien-Portugal

I grupp 6 spelas i morgon VM-kvalmatchen mellan Italien-Portugal i Florens. Pernilla Larsson är domare och hon har med sig Sandra Österberg och Camila Stendahl som assisterande domare. Fjärde domare är Veronica Vettorel från Italien.

Italien leder gruppen på maximala 18 poäng på 6 spelade matcher. Grupptvåan Belgien har 10 poäng, men på 5 spelade matcher. Därefter kommer Portugal på 4 inspelade poäng på 4 matcher. Rumänien har också 4 poäng och sist i gruppen är Moldavien på 1 poäng.

Förra mötet mellan Portugal-Italien slutade med Italiensk bortaseger 0-1.

Tess Olofsson dömer VM-kval

Tess Olofsson dömer i morgon fredag VM-kval matchen mellan Nordirland-Holland i Portadown. Med sig som assisterande domare har Tess, Josefin Aronsson och Emelie Elfstrand. Fjärde domare är Paula Brady från Irland. Matchen börjar 19:30 och tillhör Grupp 3 som Holland leder på 13 poäng före Irland på 10 poäng. Trea i gruppen är Norge på 9 poäng och som har en match mindre spelad än övriga nationer. Nordirland har 3 poäng och sist i gruppen är Slovakien på 0 poäng.

Kategori: Domare

Sandra Österberg dömer match om tredje plats i U17 EM

Idag måndag 21 maj kl 13.00 är Sandra Österberg uttagen som assisterande domare i matchen om tredjeplatsen i U17 EM. Matchen spelas mellan England-Finland i Alytus i Lettland. Domare är Frida Nielsen (DEN), assisterande Diana Vanaga (LVA) och 4:e domare Hristiana Guteva (BUL). Vinnande lag går vidare till U17 VM som spelas i Uruguay 13 nov-1 dec.

Kategori: Domare

Sandra Österberg dömer semifinal i U17 EM

Sandra Österberg befinner sig på U17 EM slutspel i Litauen. Hon har blivit uttagen som assisterande domare till en av semifinalerna, Tyskland-England som spelas idag fredag 18 maj kl 15.30. Domare i matchen är Hristiana Guteva (BUL), assisterande Almira Spahić (BIH) och 4:e domare Frida Nielsen (DEN).
Den andra semifinalen spelas mellan Spanien - Finland.

Jonas Eriksson upp i topp

I morgon dömer Jonas Eriksson matchen mellan Norrköping-Dalkurd i Allsvenskan.

I och med den matchen så går Jonas Eriksson om Martin Ingvarsson i mest antal dömda matcher i Allsvenskan genom tiderna. Matchen i Norrköping innebär att Jonas kommer upp i 339 matcher, där Martin Ingvarsson har 338. Matchen börjar 18:00 i morgon och med sig som assisterande domare har han Daniel Wärnmark och Mahbod Beigi. Fjärde domare är Mohammad Dabestani.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter
Kiwa Inspecta är ny partner till Svenska Fotbollförbundet.

Kiwa Inspecta ny partner

Kiwa Inspecta är ny Officiell Partner till Svenska Fotbollförbundet. SvFF har skrivit ett två-årsavtal med ett av nordens ledande företag inom TIC, dvs test – inspektion – certifiering, Kiwa Inspecta. Samarbetet kommer helt och hållet att ha fokus på våra domare.

Kategori: Domare
Maral Mirzai Foto: Björn Larsson Rosvall

Intervju: Maral Mirzai

Ung, tjej och med utländskt påbrå. Ingen ovanlig kombination i dagens Sverige - om man inte är elitdomare.
– Jag har medvetet valt herr- och pojklagsmatcher för att bryta mönster, säger Maral Mirzai.

Kategori: Domare

Pernilla dömer VM-kval

På fredag kväll kl 20.00 dömer Pernilla Larsson VM-kval matchen mellan England-Wales.
Till sin hjälp har hon med sig assisterande domare Sandra Österberg, Camilla Stendahl och 4:e domare Lauren Holt (från England). Matchen spelas på St Mary's Stadium i Southampton.

Kategori: Domare

Tess och Josefin dömer WU-19 i Finland

I Finland pågår just nu en miniturnering för WU-19,Tess Olofsson, domare och Josefin Aronsson, assisterande domare representerar Sverige. Deltagande länder är Frankrike, Belgien, Azerbaijan och Finland. Turneringen pågår mellan 4-10 april.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter