Fyscoachträff

I helgen så hade Fyscoacherna sin årliga fortbildning ute på Bosön.

Jonas Eriksson dömer stormatch ikväll

Slutspelet i Champions League för herrar drar igång ikväll med två matcher med svenskt intresse i den ena matchen. Det är Basel-Manchester City som har ett svenskt domarteam på plats. Detta är första matchen mellan lagen, där returen går i Manchester den 7 mars.

Bojan Pandzic dömer ikväll

I kväll klockan 18:00 spelas matchen mellan FC Salzburg Youth (Österrike) -Sporting Clube de Portugal Youth (Portugal) i Youth League. Matchen spelas i Salzburg. Bojan har med sig Stefan Hallberg och Joakim Amri Nilsson som assisterande domare.

Kategori: Domare

Stefan Johannesson ny chef för domargruppen

Stefan Johannesson

Rekryteringen av ny chef för domargruppen på Svenska Fotbollförbundets kansli är nu avslutad och Stefan Johannesson kommer att tillträda tjänsten.
Stefan har, inte minst med sina 15 år som FIFA-domare, all den erfarenhet av elit- och internationella frågor inom domarskrået som krävs och har under de senaste åren även varit en av SvFF:s heltidsanställda domare.

Ny reseräkningsblankett

Från 2018 gäller en ny reseräkningsblankett. Blanketten och instruktioner hittar ni under http://fogis.se/domare/ekonomisk-ersattning/domarkvitto/

Avslutning 2017 och kickoff inför 2018 för Elitettans domare

2-3 december genomförde Elitettans domare sin avslutning av säsongen 2017 och kickoff inför 2018 i Örebro under coach Katrin H Sjöbergs ledning. Gruppen består av 10 domare som dömer Elitettan och är 4:e domare i Damallsvenskan. Tre domare går steg 4 för att uppnå behörighet att döma i Damallsvenskan. Under helgen utvärderades säsongen 2017 och gruppens planering inför 2018 påbörjades.

Deltagare, från vänster: Jennifer Laurin, Elsa Nylander, Annica Torkelsson, Sandra Almkvist, Katrin H Sjöberg, Cecilia Ekwall, Helena Ögren, Ulrica Löv och Maral Mirzai Beni . Saknas på bilden, Camilla Friberg och Sandra Ekholm.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter