Bo Karlsson till Portugal

Domarkommitténs ordförande Bo Karlsson har av UEFA blivit uttagen att vara domarobservatör i Europa League matchen mellan Braga-Ludogorets. Matchen tillhör grupp C och är en liten seriefinal mellan lagen då Braga toppar gruppen med 6 poäng före just Ludogorets på 4 poäng. Basaksehir har 1 poäng och Hoffenheim har 0 poäng.

Domare i matchen är Davide Massa från Italien.

Andreas Ekberg dömer i Italien på torsdag

Andreas Ekberg har blivit uttagen av UEFA att tillsammans med Mehmet Culum, Stefan Hallberg, Bojan Pandzic, Kristoffer Karlsson och Magnus Sjöblom döma matchen Milan-AEK Aten på torsdag i Europa League.

Detta är tredje omgången i Grupp D där Milan leder gruppen på 6 poäng före just AEK Aten på 4 poäng. Austria Wien har 1 poäng och Rijeka har 0 poäng.

Stefan Johannesson dömer i Europa League

På torsdag dömer Stefan Johannesson i Europa League och matchen Marseille-Vitória i Grupp I. Med sig som assisterande domare har han Fredrik Nilsson och Joakim Amri Nilsson. Extra domare är Mohammed Al-Hakim och Glenn Nyberg. Daniel Gustavsson är fjärde domare.

Detta är tredje omgången där Marseille har inlett med en seger och en förlust. Vitória har en oavgjord och en förlust. Tabellen leder Salzburg på 4 poäng före Konyaspor och Marseille på 3. Vitória har 1 poäng.

Fredric Nilholt dömer Futsal Cup i Serbien.

Vår domare Fredric Nilholt är uttagen av UEFA att döma 11-14 oktober i Serbien.
Lagen är Ekonomac (SRB), Kherson (UKR) och Sporting Club de Portugal (POR). Detta är grupp 3 i nya formatet av Futsal Cup där grupp 1-4 har avancemang för 3 lag till Elite Round och grupp 5-8 för ett lag.

VM-kval för Jonas Eriksson

På måndag spelas VM-kvalmatchen mellan Slovenien-Skottland i Grupp F i Ljubliana. Domare i matchen är Jonas Eriksson, där han har Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark som assisterande domare. Fjärde domare är Andreas Ekberg.

Detta är sista omgången i gruppen där England leder på 23 poäng och är klara för VM i Ryssland nästa år. Tvåa är Skottland på 17 poäng. Därefter kommer just Slovakien på 15 poäng och därefter Slovenien på 14 poäng. Slovenien har en liten chans att ta andra platsen, men i nuläget står platsen mellan Skottland och Slovakien. Om Slovakien slår Malta hemma så måste Skottland vinna borta mot Slovenien. Upplagt för dramatik onekligen.

U21 match i Ryssland för Mohammed Al-Hakim

På fredag dömer Mohammed Al-Hakim U21 matchen mellan Ryssland-Österrike i Moskva. Som assisterande domare i matchen har han med sig Peter Magnusson och Daniel Gustavsson. Fjärde domare är Bojan Pandzic.

Detta är en match i Grupp 7 där övriga nationer är Armeinien, Serbien, Makedonien och Gibraltar.

Ryssland har inlett med två hemmamatcher där man spelat 0-0 mot Armenien och 3-0 mot Gibraltar. Österrike har bara spelat en match och det var mot Gibraltar som man slog med 3-0.

Sara Persson dömer i Champions League på onsdag

På onsdag spelas matchen Montpellier-WFC Zvezda i Champions League och där kommer domarteamet att vara från Sverige. Domare i matchen är Sara Persson som har Josefin Aronsson och Camilla Stendahl som assisterande domare. Fjärde domare är Laura Rapp.

Matchen spelas i La Masson i Montpellier och avsparkstiden är 20:45.

EM kval för döva

På lördag spelas på Grimsta IP en EM-kvalmatch för döva mellan Sverige-Kroatien. Avspark är 17:00. Domare i matchen är Jesper Ekwall. Som assisterande domare har han till sin hjälp Johan Kristoffersson och Richard Holöien. Youssef Bennani är fjärde domare.

Mohammed Al-Hakim i Youth League

I onsdags spelades matchen KäPa-Esbjerg fB i Youth League i Vantaa, Finland.

Mohammed Al-Hakim dömde matchen och som assisterande domare hade han med sig Daniel Gustavsson och Peter Magnusson. Fjärde domare var Jani Laaksonen från Finland.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter