Statistik Allsvenska domare Herrar

Efter årets säsong 2016 så kommer här en sammanställning på antal uppdrag genom tiderna på domarna i Allsvenskan. Detta gäller dom som är Elitdomare 2016.

Statistik Allsvenska AD Herrar

Efter årets säsong 2016 så kommer här en sammanställning på antal uppdrag genom tiderna på de assisterande domarna i Allsvenskan.

På domarsidan under "våra elitdomare" är nu också årets maratontabell uppdaterad.

Nytt uppdrag för Sara

Sara Persson har tilldelats ett nytt uppdrag på torsdag i U20 VM i Papua Nya Guinea.

Sara Persson och Julia Magnusson dömer på onsdag

På onsdag spelas matchen Nigeria-Kanada i U20 VM för damer på Nya Papua Guinea. Matchen tillhör grupp B och det är andra omgången som spelas. Nigeria har inledde med att förlora i premiären mot Japan med 6-0. Kanada fick också dom se sig besegrade, då de förlorade mot Spanien med 5-0.

I denna match dömer Sara Persson matchen. Som assisterande domare har hon Julia Magnusson med sig och Michelle O´Neill från Irland. Jana Adamkova från Tjeckien är fjärde domare.

Skandinaviska mästerskapet i Kviberg

Under helgen så spelas Skandinaviska mästerskapet för P19 ute i Kviberg, Göteborg. Matcherna spelas inomhus i Serneke Arena och i år är det 8 lag som gör upp under två helger. Dels denna helg och sedan om två veckor. Lagen som är med är Molde, Rosenborg och Vålerengen från Norge. Från Danmark är det Odense och Midtjylland. Sveriges lag är Brommapojkarna, Elfsborg och Malmö FF.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter