Andreas Ekberg dömer i Europa League

På torsdag spelas den andra omgången i Europa League. I grupp A kommer FC Astana-Slavia Prag att spela mot varandra. Domare i den matchen kommer att vara Andreas Ekberg.

Med sig som assisterande domare har han Fredrik Nilsson och Stefan Hallberg. Extra domare är Bojan Pandzic och Kristoffer Karlsson. Fjärde domare är Magnus Sjöblom.

I gruppen spelar också Villarreal och Maccabi Tel Aviv.

I första omgången slutade Slavia Prag-Maccabi Tel Aviv 1-0 och Villarreal slog hemma FC Astana med 3-1.

Konferens med domarna i fokus

I helgen genomfördes den årliga centrala domarkonferensen (CDK) med representanter från distriktens domarkommittéer/domarutskott.

Sara Persson dömer VM-Kval

På måndag dömer Sara Persson VM-Kvalet mellan Island-Färöarna i Reykjavik.

Som assisterande domare i matchen har Sara med sig Sandra Österberg och Josefin Aronsson. Fjärde domare är Briet Bragadottir från Island.

Matchen ingår i Grupp 5 och övriga nationer är Tjeckien, Tyskland och Slovenien. Gruppspelet startar upp i kväll i denna grupp med Färöarna-Tjeckien och Tyskland-Slovenien.

Svenskt i Champions League ikväll

I går startade gruppspelet i Champions League med 8 matcher och fortsätter även idag med 8 matcher.

I matchen Real Madrid-Apoel Nicosia så är Domarkommitténs orförande, Bo Karlsson domarobservatör. Domarteamet kommer från Frankrike, där Benoît Bastien är den som håller i pipan.

Peter Fröjdfeldt är vår andre domarobservatör i dag och som har tilldelats matchen Liverpool-Sevilla. Där kommer domaren från Holland och heter Danny Makkelie.

Stefan Johannesson dömer i Turkiet

På torsdag dömer Stefan Johannesson Istanbul Basaksehir-PFC Ludogorets i Europa Leagues första gruppspelsomgång. Assisterande domare är Fredrik Nilsson och Magnus Sjöblom. Extra domare är Mohammed Al-Hakim och Kristoffer Karlsson. Fjärde domare är Joakim Amri Nilsson.

Glenn Nyberg dömer i Youth League

Onsdagen den 13 september dömer Glenn Nyberg matchen i Youth League mellan Feyenoord-Manchester City. Med sig har han Fredrik Klyver och Mahbod Beigi som assisterande domare. Fjärde domaren är från Holland och heter Siemen Mulder.

Glenn Nyberg dömer U21 i Estland

Glenn Nyberg dömer ikväll U21 matchen mellan Estland-Spanien i Tallinn. Båda lagen tillhör grupp 2 som har ytterligare 4 nationer i gruppen som är Nordirland, Albanien, Slovakien och Island. Estland har redan spelat tre matcher och har en oavgjord där. Spanien gör sin första match i gruppspelet.

Peter Magnusson och Fredrik Klyver är assisterande domare. Fjärde domare är Kaspar Sjöberg.

VM-Kval för Jonas Eriksson

I kväll dömer Jonas Eriksson VM-kval matchen mellan Makedonien-Albanien i Grupp G. Matchen börjar 20:45 och spelas i Strumica. Som assisterande domare har Jonas med sig Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark. Fjärde domare är Andreas Ekberg.

Innan matchen så ligger Makedonien på femte plats i tabellen med 6 inspelade poäng. Albanien ligger trea med 12 poäng, 4 poäng från Italien och en hägrande kvalplats. Spanien leder gruppen med 19 poäng.

Elitkurs i Futsal 2017/2018

I helgen har Elitdomarna i Futsal sin årliga fortbildning i Skövde. Under två dagar kommer domarna att drillas av Thore Johansson, Fredric Nilholt och Anders Hellkvist.

Thore Johansson och Fredric Nilholt öppnar här kursen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter