Bo Karlsson till Honduras

Domarkommitténs ordförande Bo Karlsson har av FIFA blivit uttagen att vara domarobservatör i VM-kvalet mellan Honduras-Australien som spelas i morgon fredag. Matchen är den första av två i detta play-off och avspark är lokal tid 16:00 i San Pedro Sula.

Domare i matchen är Daniele Orsato från Italien.

Camilla Eriksson drar sig tillbaka

På söndag dömer Camilla Eriksson sin sista match som Elitdomare då hon dömer Sundsvalls DFF-Umeå IK i Elitettans sista omgång. Camilla har med sig Patrik Holmblad och Michael Fellström Cayanan som assisterande domare.

I år har Camilla dömt 14 matcher i Damallsvenskan. Sammanlagt har hon dömt 54 matcher i högsta serien.

Sara Persson i Champions League

Sara Persson är uttagen att döma matchen Fiorentina-Wolfsburg i Champions League, första mötet av två. Matchen spelas i Florens och avsparkstiden är 19:00.

Med sig som assisterande domare har hon Sandra Österberg och Josefin Aronsson. Fjärde domare är Lovisa Johansson.

Ingemar Larsson lägger CDO-blocket på hyllan

I dag tjänstgjorde Ingemar Larsson som domarobservatör för sista gången i mötet Hammarby-Halmstad på Tele2 Arena. Ingemar har bestämt sig för att nu får det vara nog med att vara domarobservatör och han vill nu istället koncentrera sig fullt ut på sin båt. Efter matchen blev han uppvaktad av domarteamet i matchen.

Jim Petersson lägger pipan på hyllan

I eftermiddag dömer Jim Petersson sin sista match som Elitdomare i matchen Degerfors-Syrianska i Superettans sista omgång för året. Jim har haft en lång och bra karriär där han har dömt 3 Allsvenska matcher och med dagens match hunnit med 208 matcher i Superettan. Ett imponerande facit!

Som assisterande domare idag har han med sig Daniel Gustavsson och Tobias Wärn. Martin Segerud är fjärde domare och domarobservatör är Daniel Bentzer.

Jonas Eriksson dömer i Italien

I morgon tisdag dömer Jonas Eriksson Champions League mötet mellan Roma-Chelsea i den fjärde omgången i gruppspelet. Med sig har han Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark som assisterande domare. Extra domare är Stefan Johannesson och Andreas Ekberg. Fjärde domare är Mehmet Culum.

Matchen ingår i Grupp C där även Athletico Madrid och Karabach ingår. Förra mötet mellan Chelsea-Roma slutade 3-3 i en väldigt underhållande match.

Chelsea leder gruppen på 7 poäng före just Roma på 5 poäng. A.Madrid jagar med 2 poäng och Karabach ligger sist med 1 poäng.

Jonas gör i denna match sin 45:e Champions League match där debuten var 2008 i mötet Levski Sofia-Bate Borisov. I och med detta så går också Jonas om Anders Frisk som avslutade sin karriär med 44 Champions League matcher.

Bo Karlsson till Portugal

Domarkommitténs ordförande Bo Karlsson har av UEFA blivit uttagen att vara domarobservatör i Europa League matchen mellan Braga-Ludogorets. Matchen tillhör grupp C och är en liten seriefinal mellan lagen då Braga toppar gruppen med 6 poäng före just Ludogorets på 4 poäng. Basaksehir har 1 poäng och Hoffenheim har 0 poäng.

Domare i matchen är Davide Massa från Italien.

Andreas Ekberg dömer i Italien på torsdag

Andreas Ekberg har blivit uttagen av UEFA att tillsammans med Mehmet Culum, Stefan Hallberg, Bojan Pandzic, Kristoffer Karlsson och Magnus Sjöblom döma matchen Milan-AEK Aten på torsdag i Europa League.

Detta är tredje omgången i Grupp D där Milan leder gruppen på 6 poäng före just AEK Aten på 4 poäng. Austria Wien har 1 poäng och Rijeka har 0 poäng.

Stefan Johannesson dömer i Europa League

På torsdag dömer Stefan Johannesson i Europa League och matchen Marseille-Vitória i Grupp I. Med sig som assisterande domare har han Fredrik Nilsson och Joakim Amri Nilsson. Extra domare är Mohammed Al-Hakim och Glenn Nyberg. Daniel Gustavsson är fjärde domare.

Detta är tredje omgången där Marseille har inlett med en seger och en förlust. Vitória har en oavgjord och en förlust. Tabellen leder Salzburg på 4 poäng före Konyaspor och Marseille på 3. Vitória har 1 poäng.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter