Damallsvenskans upptaktsträff 2017

Den 7 april så var det dags för Damallsvenskan att ha sin årliga upptaktsträff, denna gång i Malmö. Sara Persson och Sandra Österberg representerade domarsidan tillsammans med Riksinstruktör Håkan Jonasson. Nedan kommer en sammanfattning från Sara Persson.

Sara Persson

Kategori: Domare

Jonas team dömer Atletico-Leicester

Onsdagens kvartsfinal i Champions League mellan Atletico Madrid och Leicester City döms av Jonas Eriksson med assisterande Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark, Stefan Johannesson, Markus Strömbergsson och fjärdedomaren Mohammad Culum. Det blir teamets första framträdande i CL för året.

Superettans upptaktsträff 2017

I dag hade Superettan upptaktsträff i Upplands-Väsby.

Alla 16 lagen var representerade på scenen och så även domarsidan. I år stod Domarkommitténs ordförande, Bo Karlsson på scenen och gick igenom de nya reglerna som skall gälla för 2017.

Med på scenen var också domarna Jim Petersson och Farouk Nehdi.

Kategori: Domare
Glenn Nyberg är en av mentorerna i Dalarnas fotbollsdomareklubb, som ska få fler yngre att våga satsa på att döma fotboll.

Det nya Dalaupproret

Hot, våld och avhopp. Men bland svarta rubriker spirar en motrörelse i domarkåren. Magasinet Fotboll hittar den i en inomhushall mitt i Dalarna. I täten går släkten Nyberg där alla föds med pipan i mun.

Pernilla Larsson dömer EM i sommar

Svenskt domarteam till EM i Holland

I dag kom beskedet att Sverige kommer att ha ett domarteam med under damernas EM-slutspel i Holland. Stort grattis till domaren Pernilla Larsson och de två assisterande domarna Annica Johansson och Julia Magnusson. Mästerskapet startar den 16 juli och pågår till och med den 6 augusti.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter