Jonas Eriksson upp i topp

I morgon dömer Jonas Eriksson matchen mellan Norrköping-Dalkurd i Allsvenskan.

I och med den matchen så går Jonas Eriksson om Martin Ingvarsson i mest antal dömda matcher i Allsvenskan genom tiderna. Matchen i Norrköping innebär att Jonas kommer upp i 339 matcher, där Martin Ingvarsson har 338. Matchen börjar 18:00 i morgon och med sig som assisterande domare har han Daniel Wärnmark och Mahbod Beigi. Fjärde domare är Mohammad Dabestani.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter
Kiwa Inspecta är ny partner till Svenska Fotbollförbundet.

Kiwa Inspecta ny partner

Kiwa Inspecta är ny Officiell Partner till Svenska Fotbollförbundet. SvFF har skrivit ett två-årsavtal med ett av nordens ledande företag inom TIC, dvs test – inspektion – certifiering, Kiwa Inspecta. Samarbetet kommer helt och hållet att ha fokus på våra domare.

Kategori: Domare
Maral Mirzai Foto: Björn Larsson Rosvall

Intervju: Maral Mirzai

Ung, tjej och med utländskt påbrå. Ingen ovanlig kombination i dagens Sverige - om man inte är elitdomare.
– Jag har medvetet valt herr- och pojklagsmatcher för att bryta mönster, säger Maral Mirzai.

Kategori: Domare

Pernilla dömer VM-kval

På fredag kväll kl 20.00 dömer Pernilla Larsson VM-kval matchen mellan England-Wales.
Till sin hjälp har hon med sig assisterande domare Sandra Österberg, Camilla Stendahl och 4:e domare Lauren Holt (från England). Matchen spelas på St Mary's Stadium i Southampton.

Kategori: Domare

Tess och Josefin dömer WU-19 i Finland

I Finland pågår just nu en miniturnering för WU-19,Tess Olofsson, domare och Josefin Aronsson, assisterande domare representerar Sverige. Deltagande länder är Frankrike, Belgien, Azerbaijan och Finland. Turneringen pågår mellan 4-10 april.

Mohammed Al-Hakim dömer U21

Mohammed Al-Hakim har blivit uttagen av UEFA att döma U-21 matchen mellan Schweiz-Portugal i Neuchatel. Daniel Gustavsson och Fredrik Klyver följer med som assisterande domare och Kaspar Sjöberg är fjärde domare.

Kristoffer Karlsson och Mikael Hallin dömer i Österrike

I Österrike pågår just nu en miniturnering för U-17, där 4 nationer är på plats och spelar. Frankrike, Österrike, Danmark och Bosnien/H är nationerna som deltar. På domarsidan har vi två representanter med där Kristoffer Karlsson är uttagen som domare och Mikael Hallin som assisterande domare. Turneringen pågår till och med den 27 mars och startade upp i går.

Andreas Ekberg dömer landskamp

Ikväll dömer Andreas Ekberg träningslandskampen mellan Norge-Australien i Oslo.

Med sig har han Mehmet Culum och Stefan Hallberg som assisterande domare och Glenn Nyberg är fjärde domare.

Jonas Eriksson dömer i London

På torsdagskvällen är det returmöte i London mellan Arsenal-Milan i åttondelsfinalen i Europa League. Första matchen vann Arsenal med 2-0 i Milano.

Domarteamet är från Sverige där huvuddomare är Jonas Eriksson. Med sig har han Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark som assisterande domare. Extra domare är Andreas Ekberg och Stefan Johannesson. Fjärde domare är Mehmet Culum.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter