Jonas Erikssons debattartikel i Aftonbladet idag

Klicka på bifogad fil och ta del av Jonas Erikssons debattartikel i Aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/019J6/ni-borde-skammas--alla-skrikande-vuxna

Mediaträning på kansliet

Under torsdagen så hade fem domare från Allsvenskan mediaträning på kansliet med Jonas Nystedt.

På plats var Patrik Eriksson, Andreas Ekberg, Kaspar Sjöberg, Magnus Lindgren och Kristoffer Karlsson.

Jonas Nystedt tillsammans med Per Zetterman (bakom kameran) drillade domarna under hela dagen med bland annat intervjuer som man sedan analyserade tillsammans. Man pratade också mycket om hur man skall hantera media efter matcherna då det kan finnas domslut som många vill ha svar på.

Domarbesök hos Enskede IK

Enskede IK har denna vecka sin fotbollsskola som pågår på Enskede IP och där ungefär 100 barn deltar och 13 ledare finns tillgängliga. Detta är andra veckan man har Landslagets Fotbollsskola och där ytterligare två väntar, en nästa vecka och en i augusti.

Landslagets Fotbollsskola i Huddinge fick domarbesök

I förra veckan fick Huddinge IF besök av Elitdomaren Farouk Nehdi i samband med deras fotbollsskola som dom höll på Källbrinks IP.

Farouk är en av många av våra elitdomare som i sommar besöker en fotbollsskola i landet och har ett pass med ungdomarna.

VM-Kval för Andreas Ekberg

På söndag dömer Andreas Ekberg VM-kvalmatchen mellan Moldavien-Georgien i Grupp D. Matchen börjar 19:00 lokal tid och spelas i Zimbru Chisinau.

Kategori: Domare
Jonas Eriksson under Allsvensk match i år.

Eriksson dömer kvartsfinal i U20-VM

U20-VM som avgörs i Sydkorea har nått kvartsfinalerna. Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark och Ivan Kruzliak, fjärdedomare från Slovakien, är som enda representanter från UEFA uttagna att döma i kvartsfinalerna. Matchen spelas mellan Venezuela och USA på söndag 08.00. Matchen sänds på Eurosport.

Markus Strömbergsson avslutar sin domarkarriär på lördag

I den allsvenska matchen mellan IFK Norrköping-Halmstads BK så dömer Markus Strömbergsson sin sista allsvenska match i karriären. Markus har tagit sitt beslut att avsluta sin långa elitdomarkarriär lagom till sommaruppehållet med just denna match.

Markus Strömbergsson har hunnit med mycket i sin långa karriär. På lördag gör Markus sin 227:e match som domare i högsta serien i Sverige. Markus har också gjort 63 matcher i Superettan. 93 internationella matcher blev det också varav 2 EM-slutspel.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter