Kategori: Fotbollsgalan
Årets Fotbollsföräldrar 2016.

Årets Fotbollsföräldrar 2016

Syftet med SJ och SvFF:S projekt Fotbollsföräldrar är att bidra med långsiktighet till svensk fotboll genom att utbilda, hylla och inspirera alla de eldsjälar som tränar, leder och tvättar tröjor inom barn- och ungdomsfotbollen.
Av de drygt 400 som nominerats så har juryn valt ut elva Fotbollsföräldrar som hyllas i samband med Fotbollsgalan. Det här är årets "startelva" av Fotbollsföräldrar:

Kategori: Fotbollsgalan

Roy Hodgson avstår fotbollsgalan

Roy Hodgson.

Hedersgästen Roy Hodgson avstår medverkan på måndagens fotbollsgala i Globen av hälsoskäl.
– Jag är verkligen ledsen för att jag inte kan komma, jag har sett fram emot galan och att få träffa mina mångåriga svenska fotbollsvänner. Jag beklagar det och hoppas att jag kan komma nästa år istället, säger Hodgson.

Kategori: Fotbollsgalan
Sarah Sjöström.

Sarah Sjöström till Fotbollsgalan

Sveriges sim- och OS-drottning i Brasilien, Sarah Sjöström, medverkar vid måndagens fotbollsgala i Globen där årets fotbollsutmärkelser delas ut och pristagarna hyllas.
– Det ska bli jättekul att få vara en del av det, se och glädjas bland annat med damlandslaget som vann OS-silver i Rio de Janeiro, säger Sjöström.

Kategori: Fotbollsgalan
Roy Hodgson kommer, tillsammans med Stefan Löfven och Gabriel Wikström, att vara med på Fotbollsgalan kommande måndag.

Celebra gäster på Fotbollsgalan

Statsminister Stefan Löfven och idrottsminister Gabriel Wikström kommer att närvara på Fotbollsgalan på måndag i Globen, som även direktsänds i TV4 mellan kl 20.00 och 22.00. Även Roy Hodgson kommer att vara med under Fotbollsgalan.
- Det är en stor ära för oss att de är på plats och hyllar fotbollen ett historiskt år som detta, där OS-silvret, första OS-medaljen någonsin för damlandslaget, givetvis är det största, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på SvFF.

Kategori: Fotbollsgalan

Rösta på årets mål 2016

Vem har gjort årets snyggaste mål? Vid Fotbollsgalan 21 november avgörs omröstningen om årets mål inom svensk fotboll.

Till och med söndag sker webbomröstning på Fotbollskanalen.se för att bland tio utvalda mål utse de tre mål som gör upp i en slutomröstningn under TV-sändningen av Fotbollsgalan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter