Anledningarna till att vara med i Landslagets Fotbollsskola är många, oavsett hur mycket eller lite tidigare erfarenhet du har av att spela fotboll. De viktigaste anledningarna till att vara med i Landslagets Fotbollsskola är följande:


Kompisar
Under hela fotbollsskolan får du vara med jämnåriga killar och tjejer. Tillsammans spelar ni fotboll, leker och lär känna varandra bättre. Vi hoppas att du under fotbollsskolan får nya kompisar och blir ännu bättre kompis med dom som du redan känner.

Lära sig
Under fotbollsskolan får du lära dig mera om fotboll. På träningarna tränar du på olika saker som fotbollsspelare behöver vara bra på. Mellan träningarna får du lära dig mera om dina kompisar och hur ni kan göra varandra bättre och få alla att trivas.

Röra på sig
Att röra sig är kul. Spelet fotboll består av massa rörelse som att kontrollera bollen, springa, vända och hoppa.

Materialet
Eftersom det är Landslagets Fotbollsskola får alla spelare en landslagströja. Tröjan är liknande tröjan som fotbollslandslagen använder på matcher. Dessutom får du en vattenflaska och en boll som du kan spela med hemma.

Landskamper
Alla spelare på Landslagets Fotbollsskola får komma och titta när Sveriges ungdomslandslag spelar match på hemmaplan. Om du har på dig eller med dig landslagströjan från fotbollsskolan behöver du inte betala för att komma in på matchen. När herr- och damlandslaget spelar match måste alla betala för att komma in men du som varit med i fotbollsskolan får köpa biljetter till ett billigare pris.

Ha roligt
Ledarna på fotbollsskolan gör alltid sitt bästa för att alla spelare ska ha roligt. Alla övningar och lekar är anpassade för att vara så roliga som möjligt för barn i just din ålder.

Så här går det till