Välkommen du också att spela i samma färger som Stina Blackstenius och Emil Forsberg! Det är dags att anmäla sig till Landslagets fotbollsskola. Dra på dig den blågula tröjan och dribbla dig fram på fotbollsplanen i sommar! Du anmäler dig till en förening nära dig.

I Landslagets Fotbollsskola lär du dig att sätta guldkant på passningarna, straffsparkarna, och nickarna tillsammans med nya och gamla kompisar. Nu väntar vi bara på dig. Häng med!


Vad är Landslagets Fotbollskola?

Landslagets Fotbollsskola är Svenska Fotbollförbundets officiella fotbollsskola. Det är också en av världens största fotbollsskolor sett till antalet deltagare.

Tanken med fotbollsskolan är att unga tjejer och killar ska upptäcka hur kul det är med fotboll. Vi har utvecklat Landslagets Fotbollsskola tillsammans med våra föreningar och samarbetspartners. Det är viktigt för oss att du trivs, känner att du utvecklas och får en innehållsrik vecka. Därför har vi på Svenska Fotbollförbundet skapat en speciell utbildning för alla tränare och ledare som du träffar på fotbollsskolan.