Magasinet Fotboll - nytt nummer på gång

Magasinet Fotboll #3 2015i Nr 3/2015:

- ute under vecka 38

Nu visar Håkan den nya vägen

Håkan Sjöstrand nådde inte ända fram i sin karriär på planen. Nu ska SvFF:s högste tjänsteman lyfta fotbollen med nya grepp, under en ny tid och i ett nytt Sverige. Med mottot för fotbollen bästa.

20 lysande idéer för föreningarna

En östgötsk by som fixar en egen multisportarena. En öde plan i Älvdalen som återförts med nyanlända spelare. Och en elitförening som håller koll på fansens vikt. Läs om idéernas fotbolls-Sverige!

J-Södras bröder glöder

Förr var fotbollen bygdens stora sport. Men sedan kom HV71 och ishockeyn. Efter ett halvsekel utanför Allsvenskan ska ett hemvänt J-Södra återställa ordningen, med småländska bröder i främsta ledet.

Ali är Djinghis Khan på plan

Jawad Ali Husseini kom till Sverige som 14-årig flykting. Han hade aldrig spelat i en klubb. Läs om en dramatisk resa som varit både lång och svår – och nu gör han succé i Djurgårdens P18-lag.

Magasinet Fotboll är officiellt organ för Svenska Fotbollförbundet. Magasinet Fotboll ska ge läsaren "inside information" om den svenska fotbollen och spegla den verksamhet som sker utanför fotbollsplanen. Här finns utrymmet att titta in bakom kulisserna och gå på djupet med de viktiga utvecklingsfrågorna.
Kort och gott - en tidning för de som påverkar och påverkas av den svenska fotbollen!

Prenumerera på Magasinet Fotboll