Magasinet Fotboll - nytt nummer

Magasinet Fotboll #4 2016i Nr 4/2016:

UEFA-intervju

En exklusiv intervju med den nye UEFA-basen Aleksandr Ceferin, där han berättar hur ambitionerna ser ut för att stärka fotbollen i Europa.
Han brinner för dialog, för damfotbollens utveckling och futsal och han ska införa en avdelning som heter "Protection of the game" som bland annat ska bekämpa korruption och problemet med matchfixing.

Grönt kort

I stockholmsfotbollen finns en ny färg på korten. Spelare som agerar schyst på planen belönas med ett grönt kort. Såväl ledare som lirare hyllar projektet som Stockholms Fotbollförbund drivit med framgång 2016.

Payback time

Elitdomaren Mohammed Al-Hakim tackar fotbollen för den han blivit och är. Och han vill betala tillbaka, så ofta och så mycket han kan. Därför reagerar han alltid mot felaktigt beteende på och utanför planen.

Tvekönad framtid

Nästan hälften av elitföreningarna på dam- och herrsidan har enkönad verksamhet. Nu tänker en del klubbar om. OS-hjältinnan Lisa Dahlkvist tror att alla känner mer för en och samma förening, och anser det är framtiden.

Magasinet Fotboll är officiellt organ för Svenska Fotbollförbundet. Magasinet Fotboll ska ge läsaren "inside information" om den svenska fotbollen och spegla den verksamhet som sker utanför fotbollsplanen. Här finns utrymmet att titta in bakom kulisserna och gå på djupet med de viktiga utvecklingsfrågorna.
Kort och gott - en tidning för de som påverkar och påverkas av den svenska fotbollen!

Prenumerera på Magasinet Fotboll