Magasinet Fotboll - nytt nummer

Magasinet Fotboll #4 2017I Nr 4/2017:

Mohamed Saids stridsfotboll

Som 14-åring kom Mohamed Said ensam till Sverige och han hade då aldrig spelat organiserad fotboll. Tre år senare skjuter han sitt Örgryte IS kvar i Superettan och drömmer om att en gång få hit sin mamma.

Kulturrevolution lyfter Östersund

Är det kultur i olika former som fått ett gäng från fotbollens "hittegodsavdelning" att nå eliten? Magasinet Fotboll har åkt till Östersund för att få en förklaring till det jämtländska undret, som nu charmar inte bara Sverige utan även Europa.

Växjös vassa vandring

Småländskorna har klättrat rekordsnabbt i seriesystemet och spelar nu i Damallsvenskan. Men det räcker inte – nu är siktet inställt på att detronisera såväl Rosengård som Linköping.

Ätran imponerar

Det går absolut att växa för landsbygdsföreningar. Även utan en storsponsor eller ett stort inflöde av nya invånare. Ätrans FF har nämligen en anläggning utöver de vanliga.

Årets drömelva

En ny uppställning viktiga och kloka Fotbollsföräldrar presenterades och hyllades på Fotbollsgalan.

Magasinet Fotboll är officiellt organ för Svenska Fotbollförbundet. Magasinet Fotboll ska ge läsaren "inside information" om den svenska fotbollen och spegla den verksamhet som sker utanför fotbollsplanen. Här finns utrymmet att titta in bakom kulisserna och gå på djupet med de viktiga utvecklingsfrågorna.
Kort och gott - en tidning för de som påverkar och påverkas av den svenska fotbollen!

Prenumerera på Magasinet Fotboll