Kategori: Samarbetspartners - Nyheter

Folksam Sak säljer sin ägarpost till SvFF

Folksam Sak har erbjudit Svenska Fotbollförbundet att till förmånliga villkor köpa Folksams aktier i Cooperante AB, som äger 11,1 procent av Arenabolaget i Solna. Då Cooperante 2013 köpte 11.1 % av Arenabolaget från SvFF investerade Folksam 100 mkr i Cooperante för att finansiera köpet.

SvFF har med glädje tackat ja till erbjudandet och betalar 17 000 kronor för aktierna. Det innebär att Cooperante AB, som ligger kvar som delägare av arenan, fortsättningsvis är helägt av Svenska Fotbollförbundet.

Kategori: Barn och ungdom

Pengaregn över fotbollen

Fotboll är som vanligt den stora vinnaren när pengarna ur Gräsroten fördelas. I år får fotbollen 30 685 392 kronor, en ökning med 11,7 procent jämfört med i fjol.

- Fotbollen är landets största idrott med tusentals föreningar. Med dem här pengarna kan ungdomsfotbollen fortsätta att utvecklas, säger Lennart Käll, VD på Svenska Spel.

Kategori: Samarbetspartners - Nyheter
ICA-film

ICA-film prisad

Filmen där ICA-Stig med personal dissade herrlandslaget - och landslagskillarna svarade med samma mynt blev uppmärksammad inför sommarens EM. Ett kvitto på det kom i dagarna när tidningen Resumés jury utsåg ICA:s film till månadens film maj-augusti.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter