Kategori: Tränarutbildning

Fystränarseminarium i Stockholm - reflektioner

Måndagen den 24 mars anordnade SvFF ett exklusivt seminarium för elitklubbarnas fystränare på både herr- och damsidan. Gästföreläsare var två internationella föreläsare; Chris Carling och Alan McCall från franska toppklubben Lille OSC Football Club. Chris Carling med 15 års erfarenhet från elitfotboll med fokus på performance analys, sport science, sport medicin, och Alan McCall som sport scientist och doktorand i Lille.

Kategori: Tränarutbildning

Sista chansen att uppgradera Steg 3 och Steg 4

Är du en av de tränare som har en gammal Steg 3- eller 4-utbildning tagen före år 2000? Har du också ambitionen att uppgradera din formella tränarkompetens till det nya UEFA-anpassade systemet? Då har du i år den sista möjligheten göra det genom att gå SvFF:s uppgraderingskurs.

Kategori: Tränarutbildning

Kursanmälan UEFA Elite Youth A Diploma 2014

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder till tränarkurs UEFA Elite
Youth A Diploma. Kursen vänder sig i till tränare verksamma inom den elitförberedande spelarutbildningen. Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbevis UEFA Elite Youth A diploma.
SvFF genomför under 2014 en kurs: 25-29/8 och 28-29/10, Bosön

Kategori: Tränarutbildning

Målvaktstränarutbildningens C-diplom

Målvakt C

Målvaktstränarutbildning C-Diplom är målvaktstränarutbildningens första steg och vänder sig till ledare och målvaktstränare för åldersgruppen 6-14 år. Utbildningen ersätter från och med 2014 den tidigare kursen" Målvaktstränarutbildning i fotboll Bas 1".

Kategori: Barn och ungdom
Fredrik Sundqvist.

"Satsa på breddutveckling"

Sluta fokusera på de tidigt utvecklade barnen och ungdomarna. Förbättra istället förutsättningarna för breddfotbollen, det kommer även ge bättre och fler elitspelare. Det menar filosofen och fotbollsledaren Fredrik Sundqvist som skrivit boken "Så funkar ungdomsfotboll".

Inbjudan till Avancerad tränarutbildning 2014

Dags att ansöka till Avancerad tränarutbildning 2014! Tränare som fullföljer utbildningen erhåller examensbeviset "UEFA A Diploma".
Ansökan görs på avsedd blankett och ska först skickas till eget distriktsförbund.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter