Kategori: Tränarutbildning
Calle Barrling.

Ledarskapets DNA

Att få alla i gruppen att känna sig sedda, bekräftade och viktiga. Det är många gånger nyckeln till ett gott ledarskap. Det menar Calle Barrling, förbundskapten för F19-landslaget, som skrivit boken "Ledarskapande – om människor som spelar fotboll".

Kategori: Tränarutbildning

Fystränarseminarium i Stockholm - reflektioner

Måndagen den 24 mars anordnade SvFF ett exklusivt seminarium för elitklubbarnas fystränare på både herr- och damsidan. Gästföreläsare var två internationella föreläsare; Chris Carling och Alan McCall från franska toppklubben Lille OSC Football Club. Chris Carling med 15 års erfarenhet från elitfotboll med fokus på performance analys, sport science, sport medicin, och Alan McCall som sport scientist och doktorand i Lille.

Kategori: Tränarutbildning

Sista chansen att uppgradera Steg 3 och Steg 4

Är du en av de tränare som har en gammal Steg 3- eller 4-utbildning tagen före år 2000? Har du också ambitionen att uppgradera din formella tränarkompetens till det nya UEFA-anpassade systemet? Då har du i år den sista möjligheten göra det genom att gå SvFF:s uppgraderingskurs.

Kategori: Tränarutbildning

Kursanmälan UEFA Elite Youth A Diploma 2014

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder till tränarkurs UEFA Elite
Youth A Diploma. Kursen vänder sig i till tränare verksamma inom den elitförberedande spelarutbildningen. Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbevis UEFA Elite Youth A diploma.
SvFF genomför under 2014 en kurs: 25-29/8 och 28-29/10, Bosön

Kategori: Tränarutbildning

Målvaktstränarutbildningens C-diplom

Målvakt C

Målvaktstränarutbildning C-Diplom är målvaktstränarutbildningens första steg och vänder sig till ledare och målvaktstränare för åldersgruppen 6-14 år. Utbildningen ersätter från och med 2014 den tidigare kursen" Målvaktstränarutbildning i fotboll Bas 1".

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter