Kategori: Tränarutbildning

Info om målvaktstränarutbildningarna

SvFF:s utbildningsprogram för målvaktstränare är inne i ett intensivt revideringsskede. När samtliga fyra utbildningsnivåer (MV C, MV B, MV A och UEFA MV A) är färdiga kommer det att finnas kurser som vänder sig till målvaktstränare för barn, ungdomar, seniorer och elitmålvakter.

Kategori: Tränarutbildning
Siffror betyder inte mycket om spelarna och laget saknar arbetssätt.

Taktisk räknelära

Tror du att 4-4-2 är ett spelsystem som ser likadant ut i alla lag? Glöm det. I dag är den välkända uppställningen mer flytande.
– Siffror betyder inte mycket om spelarna och laget saknar arbetssätt, säger SvFF:s riksinstruktör Anders Bengtsson.

Kategori: Tränarutbildning

SvFF inför tränarlicens

SvFF inför tränarlicenser för alla som har genomgått SvFF:s UEFA Pro- respektive UEFA A-utbildning och är innehavare av UEFA Pro eller UEFA A-diplom. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år. För att kunna förnya sin licens för ytterligare tre år fordras obligatorisk fortbildning som är godkänd av SvFF.

Kategori: Tränarutbildning
Fotbollsfys i Nordic Wellness lokaler i Prioritet Serneke Arena

Tränarutbildningen UEFA A i Göteborg

Under förra helgen arrangerade Svenska Fotbollförbundet tränarutbildningen UEFA A i Göteborg. Kursmomentet fotbollsfys praktiserades i Nordic Wellness lokaler i Prioritet Serneke Arena. Svenska Fotbollförbundet tackar Nordic Wellnes för samarbetet.

Kategori: Tränarutbildning

Inbjudan till tränarutbildning Uefa A 2017

Svenska Fotbollförbundets Utbildningsavdelning inbjuder härmed till två tränarkurser på A-nivån om vardera 24 utbildningsplatser. Varje kurs består av fem utbildningstillfällen med sammanlagt 20 utbildnings-dagar och den sökande anmäler sig till samtliga delar. Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbeviset "UEFA-A-Diploma".

Kategori: Tränarutbildning

Så får du grepp om helheten

Det är lätt att fastna vid detaljerna i fotboll. Men som tränare måste du kunna se helheten. Det gäller för såväl spelet och spelaren som din egen tränarroll.
Riksinstruktör Anders Bengtsson hjälper oss att lägga pusslet.

svenskfotboll.se/utbildning

Välkommen till Fotbollsportalen!

Nu öppnar vi Fotbollsportalen svenskfotboll.se/utbildning. Här har vi samlat all tränar- och spelarutbildning från SvFF och här finns verktygen för att skapa egna övningar och pass och att ta del av och dela dem.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter