Kategori: Tränarutbildning
Flickfotbollen hade få utövare i Sundsvall med omnejd, men vändning kom när man tog kontakt med Nacksta invandrarförening.

SDFF Plus erbjuder ledarutbildning - för integration

Egentligen började allt för drygt fem år sedan med tio nyfikna tjejer.
Fortsättning följde – i dag sitter fjorton nyanlända ungdomar i skolbänken för en unik utbildning och lär till ledare.
- Ska det här vara långsiktigt hållbart måste vi ha lokala ledare, säger Lennart Lummi, projektledare och grundare av SDFF Plus.

Kategori: Tränarutbildning

Licensfortbildning för tränare med UEFA A eller Pro-diplom

SvFF inbjuder till Licensfortbildning för tränare med UEFA A eller Pro-diplom till Bosön, Stockholm 8-9 feb. 2017.

SvFF inför tränarlicenser för alla som har genomgått UEFA A eller Pro-diplom och är innehavare av diplom till dessa kurser. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år. Tränarlicensen intygar en uppgraderad tränarutbildning. Ansvaret för att detta sker åligger varje enskild licensinnehavare och det är SvFF som anordnar godkänd licensfortbildning.

Kategori: Tränarutbildning

Info om målvaktstränarutbildningarna

SvFF:s utbildningsprogram för målvaktstränare är inne i ett intensivt revideringsskede. När samtliga fyra utbildningsnivåer (MV C, MV B, MV A och UEFA MV A) är färdiga kommer det att finnas kurser som vänder sig till målvaktstränare för barn, ungdomar, seniorer och elitmålvakter.

Kategori: Tränarutbildning
Siffror betyder inte mycket om spelarna och laget saknar arbetssätt.

Taktisk räknelära

Tror du att 4-4-2 är ett spelsystem som ser likadant ut i alla lag? Glöm det. I dag är den välkända uppställningen mer flytande.
– Siffror betyder inte mycket om spelarna och laget saknar arbetssätt, säger SvFF:s riksinstruktör Anders Bengtsson.

Kategori: Tränarutbildning

SvFF inför tränarlicens

SvFF inför tränarlicenser för alla som har genomgått SvFF:s UEFA Pro- respektive UEFA A-utbildning och är innehavare av UEFA Pro eller UEFA A-diplom. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år. För att kunna förnya sin licens för ytterligare tre år fordras obligatorisk fortbildning som är godkänd av SvFF.

Kategori: Tränarutbildning
Fotbollsfys i Nordic Wellness lokaler i Prioritet Serneke Arena

Tränarutbildningen UEFA A i Göteborg

Under förra helgen arrangerade Svenska Fotbollförbundet tränarutbildningen UEFA A i Göteborg. Kursmomentet fotbollsfys praktiserades i Nordic Wellness lokaler i Prioritet Serneke Arena. Svenska Fotbollförbundet tackar Nordic Wellnes för samarbetet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter