SM för F17 från nästa säsong

Årets SM för flickor 16 var det sista i ordningen. Från nästa säsong (2019) ersätts det av ett SM för F17 med geografiskt indelat seriespel följt av slutspel. Det är nu dags att anmäla sitt lag till F17-SM 2019. (uppdaterad sista dag för anmälan)

Beviljade elitlicenser för 2019

Svenska Fotbollförbundets Licensnämnd har beviljat elitlicens avseende år 2019 för alla klubbar i Allsvenskan och Damallsvenskan 2018, vilka alla ska elitlicensprövas inför säsongen 2019.
Licensnämnden har bordlagt behandlingen av elitlicensärendet avseende Norrby IF. För övriga klubbar i Superettan 2018 har Licensnämnden beviljat elitlicens avseende säsongen 2019.

Kategori: Domare

Sara och Julia dömer U-17 VM

Sara Persson och Julia Magnusson är nu uttagen till sin första match i U-17 VM som spelas i Uruguay. Fredag den 16 november dömer de matchen mellan Mexico - Brasilien. Detta är den första matchen i grupp B där även Japan och Sydafrika finns med. Matchen startar kl 17.00 (lokal tid).

Kategori: Domare
Pernilla Larsson

Pernilla dömer play off-final

Den 9 november spelas det första mötet mellan Nederländernas och Schweiz damlandslag om den sista europeiska platsen till VM 2019 och matchen leds av ett helsvenskt domarteam med Pernilla Larsson i spetsen.

Allhelgonastängt på SvFF

Svenska Fotbollförbundets kansli i Solna är helt stängt under fredagen och öppnar åter som vanligt på måndag 5 november.

Ny bloggpost från Karl-Erik

Tack klubbar och distriktsförbund för en bra Föreningsdag i Bollnäs igår. Innan jag styrde bilen mot Hälsingland i fredags var det en, minst sagt, omväxlande vecka.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter