Kategori: Tränarutbildning

Inbjudan UEFA Elite Youth A

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inbjuder till tränarkurs UEFA Elite
Youth A Diploma. Kursen består av tre tillfällen uppdelade på 4, 4 och 2 dagar.
Kursen vänder sig till tränare som är verksamma inom den elitförberedande spelarutbildningen, 16-19 år, samt skolinstruktörer inom NIU-verksamheten
Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbevis UEFA Elite Youth A Diploma.

Kategori: Tränarutbildning

Inbjudan MV-tränare A Nationell 2019

Svenska Fotbollförbundet inbjuder till Tränarutbildning Målvakt A nationell, maj-september 2019 på Bosön, Lidingö.
Kursen riktar sig till målvaktstränare som arbetar med träning för målvakter på såväl senior – som äldre ungdomsnivå.

Kategori: Tränarutbildning

Licensfortbildning 2019 för UEFA A eller Pro-diplom

SvFF införde 2017 tränarlicensfortbildning för alla som har genomgått tränarutbildning UEFA A eller Pro-diplom och är innehavare av diplom till dessa kurser. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år och intygar en uppgraderad tränarutbildning. Ansvaret för detta åligger varje enskild licensinnehavare. SvFF anordnar årligen godkänd licensfortbildning och du som deltagit vid tidigare SvFF anordnade Licensfortbldningen är naturligtvis välkommen med en ansökan och kommer i mån av plats erbjudas möjlighet att delta. 2019 års fortbildning hålls på Bosön 13-14 februari.

SM för F17 från nästa säsong

Årets SM för flickor 16 var det sista i ordningen. Från nästa säsong (2019) ersätts det av ett SM för F17 med geografiskt indelat seriespel följt av slutspel. Det är nu dags att anmäla sitt lag till F17-SM 2019. (uppdaterad sista dag för anmälan)

Beviljade elitlicenser för 2019

Svenska Fotbollförbundets Licensnämnd har beviljat elitlicens avseende år 2019 för alla klubbar i Allsvenskan och Damallsvenskan 2018, vilka alla ska elitlicensprövas inför säsongen 2019.
Licensnämnden har bordlagt behandlingen av elitlicensärendet avseende Norrby IF. För övriga klubbar i Superettan 2018 har Licensnämnden beviljat elitlicens avseende säsongen 2019.

Kategori: Domare

Sara och Julia dömer U-17 VM

Sara Persson och Julia Magnusson är nu uttagen till sin första match i U-17 VM som spelas i Uruguay. Fredag den 16 november dömer de matchen mellan Mexico - Brasilien. Detta är den första matchen i grupp B där även Japan och Sydafrika finns med. Matchen startar kl 17.00 (lokal tid).

Kategori: Domare
Pernilla Larsson

Pernilla dömer play off-final

Den 9 november spelas det första mötet mellan Nederländernas och Schweiz damlandslag om den sista europeiska platsen till VM 2019 och matchen leds av ett helsvenskt domarteam med Pernilla Larsson i spetsen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter