Nordiska förbundens styrelser samlade i Helsingfors.

Norden stöder Ceferins kandidatur till omval

Den gångna helgen höll de sex nordiska fotbollsförbunden sitt årliga möte, i år i Helsingfors. I samband med mötet beslutade ordförandena för fotbollsförbunden i Danmark, Finland, Färöarna, Island, Norge och Sverige unisont och med stöd av sina förbundsstyrelser att tillkännage sitt stöd för Aleksander Ceferins kandidatur till omval som ordförande för UEFA i ytterligare fyra år.

Kategori: Disciplinnämnden

Avstängning för brott mot matchfixingreglementet

Disciplinnämnden har den 25 juli 2018 beslutat att stänga av en spelare under ett års tid för brott mot matchfixingsreglementet. Spelaren har ingått vadhållning på två U21-matcher som han själv deltagit i som spelare, vilket enligt reglementet inte är tillåtet. Avstängningen gäller från och med den 27 juli 2018.

Nu kan du ansöka om att bli Fotboll Fitness-ambassadör

Bli Fotboll Fitness-ambassadör

Vill du bli en del av svensk fotbolls nya satsning? Nu kan du ansöka om att bli ambassadör för Fotboll Fitness.

Karl-Eriks tankar: Mötesfylld maj månad

Det var ett tag sedan det blev några betraktelser under rubriken Karl-Eriks tankar, men idag på lördagsförmiddagen kom lite inspiration. Tänkte beskriva vad som varit på tapeten under maj månad och när jag själv läser så inser jag att det är ett mångfasetterat uppdrag. Tror och hoppas att jag ska vara mer aktiv under juni månad.

Junselelägret i full gång

Spelare och ledare från flera distrikt förbereder sig för utvecklingslägret i Halmstad i sommar. Förbundskapten Pia Sundhage njuter av att följa aktiviteten!

Kategori: Spelarutbildningsplan

Första regionala flicklägret för "Spelarutbildning - en helhet"

Vi genomför i helgen det första regionala lägret för flickor inom ramen för Spelarutbildning - en helhet. Lägret startade torsdags och slutar på söndag. Lägret genomförs i Uppsala.
- En fantastisk möjlighet till utbildning för spelare från olika distrikt. Upplägget på lägret ger också en möjlighet till samarbete mellan spelarutbildare och ungdomsförbundskaptenen Pär Lagerström, säger Lilie Persson, landslagschef Dam/Flick Elitavdelningen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter