Sara och Julia dömer U-17 VM

Sara Persson och Julia Magnusson är nu uttagen till sin första match i U-17 VM som spelas i Uruguay. Fredag den 16 november dömer de matchen mellan Mexico - Brasilien. Detta är den första matchen i grupp B där även Japan och Sydafrika finns med. Matchen startar kl 17.00 (lokal tid).

Pernilla Larsson

Pernilla dömer play off-final

Den 9 november spelas det första mötet mellan Nederländernas och Schweiz damlandslag om den sista europeiska platsen till VM 2019 och matchen leds av ett helsvenskt domarteam med Pernilla Larsson i spetsen.

Allhelgonastängt på SvFF

Svenska Fotbollförbundets kansli i Solna är helt stängt under fredagen och öppnar åter som vanligt på måndag 5 november.

Ny bloggpost från Karl-Erik

Tack klubbar och distriktsförbund för en bra Föreningsdag i Bollnäs igår. Innan jag styrde bilen mot Hälsingland i fredags var det en, minst sagt, omväxlande vecka.

Karl-Erik Nilsson

Stoppa inte byggen av konstgräsplaner

SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson samt Cristel Brorsson och Lars Ekholmer från förbundets anläggningskommitté står bakom denna opinionstext som även publicerats i Dagens Samhälle 15 september.

Inbjudan till SvFF:s tränarutbildning Uefa A

Svenska Fotbollförbundets Utbildningsavdelning inbjuder härmed till två tränarkurser på A-nivån. Kursdeltagare som genomgår utbildningen med godkänt resultat erhåller examensbeviset "UEFA A Diploma".

Svensk breddfotboll värd miljarder för samhället

Drygt 24 miljarder kronor. Det är värdet på de positiva ekonomiska, sociala och hälsomässiga effekter svensk breddfotboll skapar – allt enligt en "social return on investment"-studie som forskare genomfört på uppdrag av UEFA.

Nordiska förbundens styrelser samlade i Helsingfors.

Norden stöder Ceferins kandidatur till omval

Den gångna helgen höll de sex nordiska fotbollsförbunden sitt årliga möte, i år i Helsingfors. I samband med mötet beslutade ordförandena för fotbollsförbunden i Danmark, Finland, Färöarna, Island, Norge och Sverige unisont och med stöd av sina förbundsstyrelser att tillkännage sitt stöd för Aleksander Ceferins kandidatur till omval som ordförande för UEFA i ytterligare fyra år.

Inbjudan till Licensfortbildning för tränare UEFA-B

Svenska Fotbollförbundet inbjuder härmed till Licensfortbildning för tränare med UEFA B-diplom. Anmäl är nu öppen och sista dag för anmälan är torsdag den 4 oktober. Utbildningen sker på sex platser: Malmö, Sundsvall, Jönköping, Uppsala, Göteborg och Norrköping.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter