Kategori: Anläggning/Arenor

Island har betydligt fler fotbollsytor än Stockholm

SVT-sporten redovisade i ett inslag söndag 8 maj fakta kring fotbollens succé på Island, med svenske Lars Lagerbäck som förbundskapten. På ön bor 330.000 och i vår huvudstad bor ca 910.000 invånare enligt senaste mätningen. Det visar sig att Island har betydligt fler inomhushallar och naturgräsplaner för 11-mannaspel. Det enda Stockholm har fler av är konstgräsplaner utomhus för 11-mannaspel.

Avtal med STIM

SvFF har ett avtal med STIM för perioden 2014-2017 som medför att SvFF:s medlemsföreningar inte behöver betala några STIM-avgifter för musik som spelas i samband med fotbollsverksamheten.

Kategori: Anläggning/Arenor

Hybridgräs för framtiden

Hybridgräs

Naturgräs, konstgräs – eller hybridgräs? De flesta fotbollsplaner har i dag antingen natur- eller konstgräs. Men inte alla. SvFF håller i Fotbollsspåret under Träffpunkt Idrott och ett av seminarierna behandlar just ämnet hybridgräs på fotbollsplaner.

Kategori: Anläggning/Arenor
Träffpunkt Idrott

Mingla på Mässan!

Knyt nya kontakter på Träffpunkt Idrott! Missa inte att registrera dig som besökare och träffa beslutsfattare, påverkare och innovatörer under tre fullspäckade mässdagar i Göteborg 15-17 mars.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter