Fotbollsgalan 10 november i Globen

Fotbollsgalan14

Det närmar sig årets Fotbollsgala. Fotbollsgalan 2014 arrangeras i Globen och direktsänds i TV4. Det blir priser, underhållning och galastämning med våra svenska stjärnor. Ta chansen och upplev den direktsända Fotbollsgalan på plats i Globen.

Fotbollsgalan är en av höjdpunkterna för svensk fotboll. Våra landslag och mästarlag hyllas samtidigt som det blir prisregn för olika prestationer. Bland annat delas priser ut till årets bästa spelare i kategorierna målvakt, back, mittfältare och anfallare. Nomineringar för de olika kategorierna offentliggörs vanligen ett par veckor före galan.

Följ utvecklingen på svenskfotboll.se/fotbollsgalan för nyheter, nomineringar och ytterligare information. Fotbollsgalan14 finns även på Twitter och Instagram: @fotbollsgalan14.

Upplev galan

Ta chansen och upplev galan på plats. Möjligheten finns att uppleva den direktsända Fotbollsgalan tillsammans med alla våra stjärnor. Biljettsläpp sker 09 oktober klockan 10.00.

Biljetterna till galan kostar 100 kronor samt 50 kronor upp till 16 år. Möjligheten till rabatterade föreningsbiljetter finns också.

>> Köp din biljett till Fotbollsgalan 2014