Brolin och Ismail leder årets gala

Fotbollsgalan 2014 är en dryg vecka bort. Måndagen den 10 november klockan 20.00 startar årets gala i TV4. Rutinerade Anna Brolin leder galan tillsammans med Soran Ismail. Ace Wilder, Amanda Jenssen och Martin Stenmarck står för årets underhållning.

Fotbollsgalan 2014 direktsänds från Ericsson Globe. Rutinerade Anna Brolin, som tidigare lett galan tre år, kommer även i år stå som programledare för Fotbollsgalan. Vid sin sida har hon komikern Soran Ismail. Det hela väntas som vanligt bli en stjärnspäckad gala med hyllningar såväl som tillbakablickar.

- Det blir givetvis en mycket speciell gala i år med tanke på att vår stora hjälte Klas Ingesson precis lämnat oss. Vi kommer att hylla både honom och Pontus Segerström vilket förstås innebär att det blir en mycket känslosam kväll, säger programledare Anna Brolin.

På galan kommer flera spelare koras som vinnare i ett antal olika kategorier. Årets spelare tituleras i guld- och diamantbollen, tittarna kommer under programmet få rösta fram årets mål och så delar Tv4 och Svenska Fotbollförbundet tllsammans ut Fotbollskanalens hederspris.

Mellan prisutdelningar och hyllningar kommer även underhållning ske på Globens scen. Årets underhållning kommer Amanda Jenssen, Ace Wilder samt Martin Stenmarck stå för.

I år kan du som biljettinnehavare få uppleva hela galan, med middagsplatser bland galans alla inbjudna gäster. I vår tävling Uppgraderingen har du chansen att med en gäst uppgraderas från läktare till parkett - åldersgräns 18 år. Tävla här.

Har du inte köpt biljett till årets gala? Säkra din plats på Globen och få chansen till att tävla. >> Biljett till årets gala