Landslagets Supporterklubb och Norrlands Guld tar dig närmare landslagen!

Är du medlem i landslagets Supporterklubb? Grattis – ett nytt samarbete med Norrlands Guld kommer ge dig nya erbjudanden och mervärden. Norrlands Guld har länge varit partner till Svenska Fotbollförbundet och Landslagets Supporterklubb, nu kommer det samarbetet utvecklas.

Norrlands Guld - fotbollsuporter.se

Under hösten kommer det ske en rad unika tävlingar och arrangemang där du som medlem får chans att vinna:

  • Unika träffar med landslagsspelare.
  • Nya upplevelser i samband med match.
  • Unika supporterprylar.
  • Biljetter till parkett på Fotbollsgalan.

För att markera starten på det nya samarbetet kan du som medlem tillsammans med dina vänner tävla om att få uppleva EM-kvalet Sverige-Moldavien den 12e oktober från en alldeles egen VIP Officiell Supporterbar på Friends Arena.
Det enda du behöver göra är att motivera varför just du och ditt kompisgäng ska få uppleva matchen från Nationalarenans i särklass skönaste platser, inklusive mat och dryck. (OBS. den här tävlingen är avslutad, länk till ny tävling hittar du här).

Vinnarna:
Förstapris: Carl Reidarman
Andra- och tredjepris: Oscar Axelsson och Tony Åkerström

Håll utkik inom den närmsta framtiden för nya tävlingar!

Är du inte medlem eller känner någon du tycker borde bli det och få ta del av dessa erbjudanden också? Gå då in på fotbollsupporter.se och registrera dig – så att du kan bli officiell supporter och komma närmare våra landslag!

Vill du öka dina chanser att få köpa biljetter till EM 2016 i Frankrike, bli medlem senast 20 november. Även detta läser du mer om på fotbollsupporter.se.