Den 22:a Fotbollsgalan arrangeras måndag 21 november i Globen

Fotbollsgalan hålls 21 november i Ericsson Globe.

Måndagen den 21 november arrangeras den 22:a Fotbollsgalan i Ericsson Globe i Stockholm. Galan direktsänds i TV4 mellan kl 20.00-22.00 och det är ett samarbete mellan TV4, SvFF och produktionsbolaget Brand New Content.

- Galan är för svensk fotboll en perfekt möjlighet att hylla årets prestationer inför miljonpublik. Ett historiskt OS-silver ska minnas, prestige- och historiepriserna Diamantbollen och Guldbollen ska delas ut, liksom andra priser. Seriespelet är slut och svenska mästare korade och de ska givetvis hyllas, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Fotbollens samhällsnytta kommer också vara en viktig del i Fotbollsgalan.

- Det blir en härlig fotbollskväll och det är klart med Anna Brolin som uppskattad programledare och hon ledde ju samtliga TV4:s EM-sändningar i somras. Anders Jansson, en av Sveriges bästa komiker, gör henne sällskap. När det gäller artister och annat pågår ett spännande arbete med olika kontakter, men ingenting är klart ännu, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

Biljetter släpps till försäljning preliminärt den 11 oktober 10.00.
För föreningar/lag som vill kombinera en egen "gala" i samband med Fotbollsgalan kommer vi att ha extra rabatterade biljettpriser.

fogis.se - Fotbollsgalan