Kungsbackas idolprojekt är att stötta landslaget

Foto: Stefan Kroll, eventfotogbg.se.

När damlandslaget spelar sina hemmamatcher på Gamla Ullevi är Kungsbacka DFF där och sätter färg och fart på tillställningen. Genom ett samarbete med GotEvent och SvFF har Kungsbacka skapat en egen läktarsektion med tifo och flaggor.

Detta är ett led i den stora satsning Kungsbacka DFF gör genom konceptet Idolprojektet. När Sverige säkrade EM-platsen till 2017 var närmare 600 från Kungsbacka på läktarplats!

I Idolprojektet ingår även tjejfotbollens dag samt besök under året ute på klubblagens träningar runt om i kommunen. Där deltar Elitettan-spelare är för att berätta om sig själva och hålla i lite träning. Samtidigt finns representanter på plats från Kungsbacka DFF för att träffa föräldrar och bidra med insikter i fotbollen.