Bli volontär vid Europa League-finalen

Onsdagen den 24 maj 2017 spelas UEFA Europa League-finalen på Nationalarenan Friends Arena i Solna. Det kommer att bli en stormatch inför fullsatt arena. Svenska Fotbollförbundet och Stockholms Stad är arrangörer med bistånd av Solna Stad. Nu söker vi volontärer som tillsammans med oss vill skapa ett fantastiskt evenemang!

Volontärsuppdragen kommer vara många och spännande och vid ansökan går det att önska vilken roll man skulle föredra utifrån ambition och tillgänglighet.

Hundratals volontärer möjliggjorde festen när Sverige stod värd för dam-EM 2013. Nu finns chansen igen!Vi söker dig som är serviceinriktad, trevlig och pålitlig. Alla volontärer erhåller en upplevelse utöver det vanliga, speciella Europa League-kläder, möjligheten att träffa vänner för livet, mat när du jobbar, en speciell gåva och mycket mer…

Åldersgräns: född 1999 eller tidigare (du måste ha fyllt 18 år senast den 15 maj 2017).

Preliminärt kommer ett webbaserat ansökningsformulär öppnas den 1 februari 2017.

Vi ber alla intresserade att hålla utkik på vår hemsida svenskfotboll.se framöver för mer information eller kontakta volunteer@svenskfotboll.se.