Välkommen till Framtidens fotboll!

Nya spelformer för barn och ungdomar

SvFF:s arbetsgrupp för nya nationella spelformer för barn och ungdomar inbjuder till utbildning/konferens i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Då detta är en av Sverige mest moderna anläggningar och de nya nationella spelformerna utgår från de senaste forskningsrönen inom internationell spelarutbildning så har vi valt att kalla detta event för -Framtidens fotboll!

Konferensen sträcker sig över två dagar, 18-19 mars.

Dag 1 består av information och utbildning för konferensdeltagarna.

Dag 2 byggs upp kring ett sammandrag med matchspel i spelformerna 3 mot 3, 5 mot 5, 7 mot 7 samt 9 mot 9 kompletterat med information, seminarier och utbildning. Här får man chansen att studera de nya nationella spelformerna i praktiken.