AEG tar över driftansvaret på Nationalarenan Friends Arena

AEG blir ny driftoperatör på Nationalarenan Friends Arena. Arenabolaget och AEG har en gemensam ambition att positionera en växande Stockholmsregion och att ta upp konkurrensen om attraktiva evenemang med andra städer i Europa.

Genom att samla Friends Arena, Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet och Annexet under en och samma operatör kommer erbjudanden att paketeras och tydligare marknadsföras på den internationella marknaden.

Svenska Fotbollförbundet är mycket nöjda med att Arenabolaget och AEG kommit överens om driftverksamheten.
– Vi ser en stor fördel att AEG nu förfogar över alla arenaalternativen i sitt arbete och att landslaget och de allsvenska Stockholmslagen har samma operatör för fotboll, säger Karl-Erik Nilsson, SvFF:s ordförande och styrelseledamot i Arenabolaget i Solna.

Läs mer: