Fotbollsgalan 2017 arrangeras 20 november

Fotbollsgalan 2017 kommer arrangeras på Ericsson Globe Arena och direktsänds i TV4 mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan arrangeras den 20 november och det kommer vara den 23:e i ordningen. Fotbollsgalan 2017 är ett samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, TV4 och produktionsbolaget Brand New Content.

- Vi vill tillsammans med miljonpublik fortsätta att hylla årets prestationer. Våra svenska mästare kommer hyllas, en rad prestigefyllda priser delas ut med Diamant- och Guldbollen tillsammans med Fotbollskanalens hederspris som de finaste. Det vore häftigt att få möjlighet att tillsammans fira ett svenskt VM-avancemang på Herrsidan men också visa upp fotbollens sociala betydelse, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Fotbollsgalan kommer direktsändas i TV4 mellan 20.00 och 22.00.

- Vad det gäller galainnehåll sker ett stort arbete kring artister och andra överraskningar. Vi ser fram emot att leverera en stjärnfylld gala och hylla det bästa inom svensk fotboll, säger Fredrik Arefalk, TV4.