Nytt Volvoavtal och projekt ”Number 10” med Zlatan lanseras

Zlatan Ibrahimovic besöker Volvo Cars.

Svenska Fotbollförbundet har utvecklat och förnyat samarbetsavtalet med Volvo Cars Sverige, inklusive Volvia, Hertz och Volvo Finans Bank. I samband med det lanseras nu också "Number 10", ett konkret projekt som ska stödja och lyfta de eldsjälar som brinner för att utveckla och forma fotbollens framtid. Syftet är att fortsatt skapa blågula framgångar på den internationella fotbollsscenen. Och beskyddare är Zlatan Ibrahimovic.

– Svenska Fotbollförbundet är väldigt glada över avtalet och att Zlatan och Volvo Cars tar det här initiativet. Vi vet att det finns en mängd människor runt om i landet som i med- och motgång gör sitt yttersta för svensk fotboll. Jag är väldigt nyfiken på vem som kommer att få den första tröjan som presenteras i samband med Fotbollsgalan, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

– Mitt hjärta finns för alltid i svensk fotboll. Antingen är man med och hjälper till på plan, eller så får man hjälpa till på andra sätt. Det är en självklarhet för mig att göra vad jag kan för Sverige och fotbollen. Nu ska vi hitta en första nummer 10 att passa tröjan till säger Zlatan Ibrahimovic.

Läs mer: