Köp din biljett till Fotbollsgalan

Köp biljett till Fotbollsgalan

Upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Ett perfekt tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt. Eller att tillsammans med vänner och familj uppleva en kväll i fotbollens stjärnglans. Kända artister underhåller och årets bästa spelare koras i olika kategorier. Biljetter till Fotbollsgalan 2017 är släppta – i år med ett nytt och extra bra erbjudande till föreningar och lag!

Fotbollsgalan 2017 arrangeras den 20 november på Ericsson Globe Arena och pågår mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan är den 23:e i ordningen och korar årets bästa spelare, prestationer och andra utmärkelser.

- Vi vill tillsammans med miljonpublik fortsätta att hylla årets prestationer. Våra svenska mästare kommer hyllas, en rad prestigefyllda priser delas ut och det vore häftigt att få möjlighet att tillsammans fira ett svenskt VM-avancemang på Herrsidan, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Nu har biljetterna till årets Fotbollsgala släppts till försäljning. Biljetterna kostar 100 kronor för vuxna och 50 kronor för barn/ungdomar upp till 16 år. Som medlem i supporterklubben erbjuds biljetter för halva priset.

I år erbjuder Fotbollsgalan dessutom ett nytt och speciellt erbjudande till föreningar och lag. För enbart 25 kronor per biljett har föreningar och lag möjlighet att köpa biljetter till Fotbollsgalan. I år erbjuds föreningar och lag en hel fotbollsaktivitetsyta inför att galan inleds 20.00. Som på en egen Fan Zone kommer gästerna få möjlighet att underhålla sig med roliga fotbollsaktiviteter så som bollkonstnärer och FIFA 18. Överraskningar kan dyka upp under kvällen!