Årets domare 2017: Larsson & Karlsson

Pernilla Larsson och Kristoffer Karlsson är årets domare 2017.

Årets domare 2017, dam: Pernilla Larsson

Juryns motivering:
Pernilla Larsson har utövat domarskapet på en hög nivå både nationellt och internationellt över tid. Hon deltog vid sommarens EM-slutspel i Nederländerna och visade att hon håller en hög klass internationellt. Pernilla ingår även i FIFA:s grupp av kandidater att eventuellt få döma VM 2019.

Årets domare 2017, herr: Kristoffer Karlsson

Juryns motivering:
Kristoffer Karlsson har under 2017 tagit ett stort steg som matchledare och gjort en mycket bra säsong i Allsvenskan. Idel godkända betyg i sina 23 dömda Allsvenska matcher. Som "grädden på moset" kommer han att nästa säsong bli FIFA-domare och får därmed döma internationell toppfotboll.

.

fogis.se - Fotbollsgalan