Reseavtal mellan SAS och SvFF

Foto: SAS.

Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett samarbetsavtal med SAS 2018–2020, vilket innebär att SvFF har specifika förmåner vid bokning av reguljärflyg och rabatter på charterflyg kopplat till sin reseverksamhet.

SAS har ett antal kommersiella rättigheter kopplat till herrlandslaget och parterna avser under avtalsperioden utvärdera och utveckla samarbetet.

- I vår verksamhet har vi behov av flygningar både nationellt och internationellt där en flygpartner med ett brett destinationsnät är en av flera avgörande faktorer. Flexibilitet vid ombokningar och hantering av bagage är viktiga komponenter vid våra landslagssamlingar, säger Mikael Jiffer, marknads- och försäljningschef på SvFF.

- Vi på SAS är mycket stolta över det förtroende vi fått att flyga fotbollslandslagen till nya framgångar, säger Anders Wahlström, försäljningschef SAS Sverige.