Känner du till idrottsrörelsens gemensamma försäkring?

Riksidrottsförbundet står för försäkringslösning för ideella ledare inom idrottsrörelsen, den gäller alla oavsett idrott och även om ditt förbund har egna försäkringslösningar. Riksidrottsförbundet behöver nu dina svar till hjälp för att utveckla ännu bättre försäkringsprodukter för idrottsrörelsen ihop med sin försäkringspartner.

Därav hoppas vi att du kan ge oss svar på några frågor i kännedomsmätningen om denna försäkring nedan. Genom att delta tävlar er förening om biljetter till herrlandskamp i fotboll på Friends Arena 2/6 mellan Sverige och Danmark.

Enkäten kan besvaras av exempelvis styrelsemedlem, kommittémedlem eller anställd som har kännedom om föreningens försäkring. Är inte du en sån person så skicka den vidare till någon i din förening som stämmer in på beskrivningen, eller försök svara själv.

Sista svarsdatum är 30 april

Tack för att du tar dig tid att svara!