Årsmötet: Fotbolls-TV på internet

På årsmötet presenterades ett nytt sätt att kommunicera inom fotbollsrörelsen - fotbolls-TV-på internet!

Internet har öppnat många nya möjligheter till just kommunikation, inte minst i form av interaktivitet.
För att öka dialogen mellan förbundet/förbundsledningen och olika delar av rörelsen kommer en testverksamhet att bedrivas det närmaste halvåret.

Ett par nyhetsbrev kommer att presenteras i fotbolls-TV, alltså i form av rörliga bilder.
En video-chat kommer att hållas - skicka in era frågor, så besvarar förbundsordföranden Lars-Åke Lagrell och generalsekreteraren Sune Hellström så många som möjligt av dessa.
Därefter utvärderas projektet.

Hur gör man? Jo, i korta drag så här:

  1. Ett mejl kommer till er, med en bifogad länk.
  2. Mottagaren klickar på länken.
  3. 5-10 sekunder efter man "klickat in sig" kommer man till "Fotbolls-TV".
  4. Kör igång och titta!

Som användare behöver man ha tillgång till en dator med ljudkort och internetuppkoppling samt mjukvaran Real Player 8 basic.
Om Real Player inte finns, så kan den hämtas gratis på internet. Den laddas ned från http://www.real.com för installation. När du kommer in på denna sida gör du i tur och ordning följande:

Klicka först på "Download Real Player".
Klicka på "Real Player 8 Basic" (långt ned på sidan).
Nu ska du fylla i en del uppgifter om dig själv och datorn du använder för att kunna ladda ned mjukvaran. Följ instruktionerna tills du kan påbörja nedladdningen. Denna påbörjas genom att du klickar på den avlånga gråa knappen "Download FREE Real Player 8 Basic".
På den sida du nu kommer till ska du välja varifrån nedladdningen ska ske. Vi rekommenderar att du väljer/klickar på "Seattle WA" eller "Amsterdam, Netherlands" för bästa möjliga uppkoppling (hastighet på nedladdningen).