Matcher idag - lirar ditt gäng ikväll?

Nu lanserar vi en eftertraktad nyhet för alla fotbollsälskare - "Matcher idag".

Här ser du alla matcher som spelas just denna dag. Matcher idag täcker in varenda match, från knattematchen till division 4-derbyt i 18 av landets fotbollsdistrikt samt, förstås, alla matcher i de högsta serierna.

De dagliga uppgifterna kommer från fotbollens centrala databas. På Matcher idag ser du alla matcher som spelas i förbundsserierna (de högsta serierna på dam-, herr- och ungdomssidan). Via direkta länkar intill når du motsvarande information från distriktsnivå och då handlar det alltså om samtliga matcher från division 4 (herr) och division 3 (dam) och nedåt. (Not: Om det inte spelas några matcher i ditt distrikt denna dag så dyker inte heller distriktslänken upp.)

De enskilda matcherna är också klickbara för mer detaljerad information om tid, arena, domare (där sådan information lagrats i databasen).

Så är du sugen på fotboll ikväll, kolla in vilka matcher som spelas i närheten på Matcher idag.

Förutom förbundsserierna (SvFF) är det matcherna i följande distrikt som du kan se: Blekinge, Bohuslän, Dalarna, Dalsland, Gotland, Gästrikland, Halland, Hälsingland, Jämtland-Härjedalen, Medelpad, Norrbotten, Södermanland, Uppland, Värmland, Västerbotten, Ångermanland, Örebro Län och Östergötland.

Fakta
Det spelas ca 470.000 organiserade seriematcher i Sverige varje år. Det motsvararar ett snitt på 1.300 matcher per dag.