Seriesammansättning 2002 - herrar

Nedan följer den definitiva seriesammansättningen för förbundsserierna herrar 2002, fastställd av Förbundsstyrelsen och Representantskapet i november 2001.

ALLSVENSKAN
AIK - Djurgårdens IF FF - IF Elfsborg - IFK Göteborg - Halmstads BK - Hammarby IF FF - Helsingborgs IF - Kalmar FF - Landskrona BoIS - Malmö FF - IFK Norrköping - GIF Sundsvall - Örebro SK FK - Örgryte IS.
SUPERETTAN
Assyriska Föreningen - IK Brage - IF Brommapojkarna - FC Café Opera Djursholm - Enköpings SK FK - Gefle IF - BK Häcken - IFK Malmö FK - Mjällby AIF - IF Sylvia - Trelleborgs FF - Västerås SK FK - Västra Frölunda IF - Åtvidabergs FF - Ängelholms FF - Östers IF.
DIVISION 2

Norrland

Bodens BK - Friska Viljor FC, Örnsköldsvik - Kiruna FF - IFK Luleå - Piteå IF - Robertsfors IK - Skellefteå AIK FK - Söderhamns FF - IFK Timrå - Umeå FC - Älvsby IF, Älvsbyn - Östersunds FK.
Östra Svealand
Essinge IK International FC - Forssa BK, Borlänge - IFK Lidingö FK - Sandvikens IF - IK Sirius FK, Uppsala - Skiljebo SK, Västerås - Slätta SK, Falun - Spårvägens FF - Topkapi IK, Kista - Valsta Syrianska IK, Märsta - Visby IF Gute FK - Väsby IK FK.
Västra Svealand
Degerfors IF - Eskilstuna City FK - Eskilstuna Södra FF - BK Forward, Örebro - Karlslunds IF HFK, Örebro - Ludvika FK - Rynninge IK, Örebro - IK Sleipner, Norrköping - Syrianska Föreningen, Södertälje - Vallentuna BK - Värtans IK - IFK Ölme, Kristinehamn.
Östra Götaland
Grimsås IF - Hjulsbro IK, Linköping - Husqvarna FF - Jönköpings Södra IF - Linköpings FF - Motala AIF FK - Myresjö IF - Norrby IF, Borås - Nybro IF - Tidaholms GoIF - IK Tord, Jönköping - IFK Värnamo.
Västra Götaland
Askims IK - Gunnilse IS - IF Heimer, Lidköping - Lundens AIS, Göteborg - Panos Ljungskile SK - Qviding FIF, Göteborg - Sandareds IF - Skärhamns IK - Torslanda IK - FC Trollhättan - Ytterby IS, Kungälv - GAIS, Göteborg.
Södra Götaland
Falkenbergs FF - Helsingborgs Södra BIS - IFK Hässleholm - Högaborg BK, Helsingborg -Höllvikens GIF - Karlskrona AIF - Laholms FK - IF Leikin, Halmstad - Lunds BK - IFK Trelleborg - Växjö Norra IF - Ystads IF FF.
DIVISION 3
Norra Norrland
Betsele IF, Lycksele - Furunäs-Bullmark IK - Gammelstads IF - Haparanda FF - Infjärdens SK, Roknäs - Malmbergets AIF - Malå IF - Morön BK, Skellefteå - Notvikens IK, Luleå - Polcirkeln/ Svanstein FF, Juoksengi - Sunderby SK, S:a Sunderbyn - Sunnanå SK, Skellefteå.
Mellersta Norrland
Anundsjö IF, Bredbyn - Gimonäs CK, Umeå - IFK Holmsund - Lucksta IF, Matfors - Matfors IF - Stockviks FF, Sundsvall - Sund IF, Sundsbruk - IFK Sundsvall - Sävar IK - Sörfors IF, Umeå - Umedalens IF, Umeå - IFK Östersund.
Södra Norrland
Brynäs IF FK, Gävle - Dala Järna IK - Delsbo IF - Falu BS FK - Gestrike-Hammarby IF - Harmångers IF - Hudiksvalls ABK - IK Huge, Gävle - Islingby IK, Borlänge - IFK Mora FK - Sandvikens AIK FK - Ytterhogdals IK.
Norra Svealand
Bollstanäs SK - Bromstens IK, Spånga - IK Frej, Täby - IK Fyris, Uppsala - Fårösunds GoIK - Gamla Upsala SK - Gimo IF FK - Heby AIF - Spånga IS FK - Turebergs IF - Vasalunds IF, Solna - IF Vindhemspojkarna, Uppsala.
Östra Svealand
Arameiska-Syrianska KIF, Norsborg - Enskede IK - Gustavsbergs IF - Huddinge IF - Katrineholms SK FK - Nyköpings BIS - BK Sport, Eskilstuna - Sundbybergs IK - Tyresö FF - Älta IF - Älvsjö AIK FF - Ängby IF.
Västra Svealand
Carlstad United BK - IFK Eskilstuna - IK Franke, Västerås - Frövi IK - KB Karlskoga FF - Rottneros IK - Skultuna IS - Strömstorps IK, Degerfors - Säffle FF - IFK Västerås FK - Västerås IK - Örebro SK Ungdomsklubb.
Nordöstra Götaland
Gullringens GoIF - LSW IF, Motala - Malmslätts AIK, Linköping - Mjölby AI FF - Nässjö FF - IK Ramunder, Söderköping - Smedby AIS, Norrköping - Tenhults IF - Tranås FF - BK Wolfram, Linköping - Västerviks FF - BK Zeros, Motala.
Nordvästra Götaland
IFK Fjärås - Grebbestads IF - IK Kongahälla, Kungälv - Kållereds SK - Marieholm BoIK, Angered - Melleruds IF - IK Oddevold, Uddevalla - Rosseröds IK, Uddevalla - Vallens IF, Spekeröd - KF Velebit, Hisings-Kärra - IF Väster, Västra Frölunda - Åsebro IF, Mellerud.
Mellersta Götaland
Floda BoIF - Gerdskens BK, Alingsås - Götene IF - Herrljunga SK FK - Jonsereds IF - Jula BK, Mariestad - Lerums IS - Mariedals IK, Borås - IFK Mariestad - IFK Skövde FK - Ulvåkers IF, Skövde - Vara SK.
Sydöstra Götaland
Alvesta GIF - Färjestadens GoIF - Högby IF, Löttorp - IFÖ/Bromölla IF - Jämshögs IF - Kalmar AIK FK - Kristianstads FF - Lindsdals IF, Kalmar - Näsby IF, Kristianstad - Ronneby BK - Sölvesborgs GIF - Växjö BK.
Sydvästra Götaland
Bredaryds IK - IF Hagapojkarna, Jönköping - IS Halmia, Halmstad - Kinna IF - Ljungby IF -Markaryds IF - Skene IF - Skrea IF, Falkenberg - Smålandsstenars GoIF - Unnaryds GoIF - Varbergs GIF FF - Vinbergs IF.
Södra Götaland
Asmundstorps IF - FBK Balkan, Malmö - Bjärreds IF - Bunkeflo IF, Bunkeflostrand - Kirsebergs IF, Malmö - Kulladals FF, Malmö - GIF Nike, Lomma - BK Olympic, Malmö - Oxie IF - Perstorps SK - Svalövs BK - Åkarps IF.