Talang i Norr 17-18 november

Norrbottens FF/Damprojektilen och SISU anordnar den 17-18 november en talangutvecklingshelg i Luleå för ledare, tränare och domare i första hand.

Vad man ska komma fram till är hur talangerna behålls kvar inom idrotten, men även definiera vad som menas med att vara eller ha talang.
Föreläsare är Thomas Lyth från Svenska FFF, Lotta Edmark, tipselittränare och talangutvecklare i Göteborg, kollegerna Staffan Lindmark, Skellefteå och Thomas Westerberg, Norrköping, som dessutom är riksintruktör, Jörgen Eriksson, elittränare i fotboll samt elitdomarna Jonas Eriksson och Keijo Hyvärinen.
Lördagen blir det teori och på söndagen ett praktikpass. Lotta Edmark ska visa talangträning för tjejer, Staffan Lindmark inriktar sig på åldrarna 13-16 år och Thomas Lyth tar sig an det viktiga steget till seniorfotbollen.
* Redan på måndagen, den 19/11 anordnar Damprojektilen en föreläsning i Kost och functionel food i Luleå för aktiva fotbollstjejer och ledare.