Allsvenskt spelprogram klart 15 januari

En fantastisk säsong är slut - nu börjar planeringen för nästa. Efter Svenska Fotbollförbundets representantskapsmöte den 23 november börjar arbetet med säsongen 2003 på allvar, och i mitten av januari kommer det allsvenska spelprogrammet att vara klart.

Förberedelserna för nästa års allsvenska spelprogram har inletts. I december sammanträder SvFF, Svensk Elitfotboll (SEF) och de allsvenska klubbarna för att gemensamt gå igenom förutsättningarna inför nästa års säsong (landskamper, UEFA-matcher, Svenska Cupen m.m.) och för att fastställa ett preliminärt spelprogram.

Spelprogrammet kommer sen att diskuteras vidare med de olika intressenter, bland annat TV-bolag, Svenska Spel och Polismyndigheten, vars synpunkter ska vägas in innan spelprogrammet slutligen fastställs.

När alla berörda parter är överens kommer spelprogrammet att offentliggöras. Vi räknar med att kunna lägga ut spelprogrammet här på vår hemsida den 15 januari 2003.

Spelprogrammen för Superettan och Allsvenskan, damer och övriga förbundsserier blir klara tidigare, och kommer succesivt att presenteras med början under den senare delen av december.