Tränarsymposium i Örebro 17-19 januari

Örebro Läns Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet genomför för tredje gången ett tränarsymposium i Örebro. Temat för symposiet bygger på ledarskap och talangutveckling, i ett nationellt och internationellt perspektiv.

Symposiet, som äger rum på Örebro Universitet, öppnas fredagen den 17 januari 12.30 av Lars-Åke Lagrell, ordförande i Svenska Fotbollförbundet, och Raul Björk, ordförande i Örebro Läns Fotbollförbund.

Förbundskaptenerna Lars Lagerbäck, Tommy Söderberg, Marika Domanski Lyfors samt Torbjörn Nilsson har alla del i programmet. Dessutom kommer Mats Nyström, Sveriges Television, att intervjua Englands förbundskapten Sven-Göran Eriksson och Tord Grip.

Engelska fotbollförbundets verkställande direktör David Davies kommer för att diskutera mediafrågor i ett internationellt perspektiv. Vidare deltar Andy Roxburgh, UEFA:s utbildnings-chef liksom Erich Rutemöller från det tyska fotbollförbundet. Dessutom föreläser John M Steinberg om humanistiskt ledarskap.

Delar av den svenska tränarkåren finns på plats i Örebro - Erik Hamrén, Per Joar Hansen, Patrick Walker, Mats Svensson, Sören Åkeby samt Zoran Lukic har programpunkter.

Komplett program för symposiet på Örebros hemsida.