Succé för "landslagets" fotbollsskola

Den nya upplagan av den fotbollsskola som SvFF arrangerar i samarbete med Umbro och Intersport har tagits väl emot, och blivit en fullkomlig succé. 634 föreningar över hela landet är anmälda och 50.079 barn och ungdomar kommer att delta, de flesta mellan 7-12 år gamla. Antalet deltagare kommer förmodligen att stiga ytterligare, då varje förening kan komplettera antalet deltagare fram till den 7 maj.

I år introduceras också det nya Teknikmärket i "landslagets" fotbollsskola, och varje deltagare ges möjlighet att öva teknikträning i sin egen takt oavsett ålder.

Utbildningsmaterial ingår kostnadsfritt till föreningarna, som också får tips och råd om hur fotbollsskolan kan arrangeras. Utrustningspaketen till deltagare och ledare går i landslagets färger, och har blivit mycket uppskattade bland föreningarna.

"Landslagets" fotbollsskola introducerar också ett deltagarkort som är laddat med nöje för både ledare och deltagare. Det handlar bland annat om fri entré på Gröna Lund, Kolmården och Skara Sommarland, där det också kommer att bli en avslutningsdag för "landslagets" fotbollsskola i respektive nöjespark efter säsongen.

På hemsidan för fotbollsskolan hoppas vi också kunna komma igång med en sida där det ska gå att kommunicera med andra deltagare som är med i "landslagets" fotbollsskola.

Närmast kommer alla föreningar få deltagarinbjudningar, som ska locka ännu fler deltagare till "landslagets" fotbollsskola - den enda fotbollsskolan i landslagets tecken. Vi har också fler idéer för verksamheten som ska knyta verksamheten närmare våra landslag. Håll utkik på hemsidorna!

Mer om "Landslagets" fotbollsskola