Lars-Åke Lagrell omvald som ordförande

Lars-Åke LagrellLars-Åke Lagrell blev på lördagen omvald för ytterligare ett år som ordförande i Svenska Fotbollförbundet, vid årsmötet på Norra Latin i Stockholm.
Därmed går han in på sitt 13:e år som ordförande. I sitt anföringstal uttryckte Lagrell glädje över att det går bra för svensk fotboll på alla plan.
- Det glädjer mig kanske mest att det råder stor enighet i den svenska fotbollsfamiljen om inriktningen på vårt arbete,. vilket inte minst årsmötet visar där alla slöt upp bakom de framlagda förslagen, konstaterade Lagrell.
Idrottsminister Mona Sahlin var årsmötesordförande, och höll i klubben på ett alldeles utmärkt och lättsamt sätt.
- Som idrottsminister ska jag vara neutral, men jag vågar ändå säga att fotbollen är en slags "idrotternas idrott", med tanke på den mångfald som fotbollen har inom sig, menade Mona Sahlin.
Omval till styrelsen blev det även, för en tid av två år, för Bengt Madsen, Börje Sandgren och Gillis Persson.
Ett 70-tal ledare ur den breda svenska fotbollsrörelsen tog emot olika utmärkelser. En fotbollens vardagshjältar, som Sture Arvidsson, Värings GoIF, med 52 år i klubben, Bo Andersson, Slättåkra, Erik-Börje Karlsson, Lohärad, Nils Svensson, Dalkarlsberg - alla med 51 års arbete i sina klubbar!