Alla seriesegrare i damtrean och herrfyran

Här är alla föreningar på seniorsidan som tagit klivet upp i förbundsserierna genom att vinna sin herrfyra respektive damtrea.
På herrsidan handlar det om slutsegrarna i de lokala division 4-serierna samt i några fall även lag två i serien.
Till de nyuppflyttades skara hör även de lag som kvalificerat sig genom kvalspelet till division 3.
Slutställningen i kvalspelet hittar du här.
På damsidan
är det seriesegrarna i division 3 som tar klivet upp till tvåan och spel på förbundsserienivå.
Herr - till division 3 2004, från division 4
Blekinge: Rödeby AIF. Bohuslän: Stenungsunds IF. Dalarna: Korsnäs IF FK. Dalsland: se Bohuslän. Gestrikland: se Hälsingland. Gotland: se Uppland. Göteborg: Lundby IF, Lindome GIF. Halland: Snöstorp Nyhem FF. Hälsingland: Näsvikens IK (segrare i norrlandskval mot Sandvikens AIK FK). Jämtland/Härjedalen: Ope IF. Medelpad: Kubikenborgs IF. Norrbotten: Ohtanajärvi IK, Alviks IK. Skåne: Åhus Horna BK, Svedala IF, Marieholms IS, Limhamns IF. Småland: Markaryds IF, Bors SK, Kalmar AIK FK, Böda IK. Stockholm: IFK Österåker FK, Gröndals IK, Haningealliansens FF. Södermanland: Katrineholms SK FK. Uppland: Bälinge IF, Gimo IF FK (segrare i kval med gotlandslag). Värmland: IK Arvika Fotboll. Västerbotten: Rönnskärs IF, Ersboda SK. Västergötland: Götene IF, Annelunds IF, Svenljunga IK. Västmanland: Köping FF. Ångermanland: Graninge FF. Örebro Län: IFK Kumla. Östergötland: BK Hird, BK Zeros.

Dam - till division 2 2004, från division 3

Blekinge: se Småland. Bohuslän: IFK Valla. Dalarna: Gustafs GoIF. Dalsland: se Bohuslän. Gestrikland: Stensätra IF. Gotland: se Stockholm. Göteborg: Näsets SK. Halland: Derome BK. Hälsingland: Edsbyns IF FF. Jämtland/Härjedalen: IFK Strömsund. Medelpad: Heffnersklubbans BK. Norrbotten: Trångfors IF. Skåne: Stattena Bluebirds FF, Södra Sandby IF, Husie DIF (efter kvalspel mot DFF Kristianstadstjejerna). Småland: Vimmerby IF, Runsten/Möckleby IF, Hovshaga AIF. Stockholm: IF Brommapojkarna, Enskede IK. Södermanland: Julita GoIF. Uppland: Östervåla IF. Värmland: Eda IF. Västerbotten: Sörböle FF. Västergötland: Ulvåkers IF, Gånghesters SK. Västmanland: Surahammar FK. Ångermanland: Arnäs IF. Örebro Län: IFK Kumla. Östergötland: Skärblacka IF.