3 VM och EM-kval för svenska domare

Svenska domare står högt i kurs hos FIFA och UEFA. Martin Hansson, Holmsjö och Jonas Eriksson, Stockholm har av FIFA tilldelats sina första VM-kvalmatcher som domare.
Dessutom kommer Stefan Johannesson, Stockholm att döma EM-kval för U21.
Martin Hansson dömer den 4:e juni VM-kvalet Vitryssland - Slovenien i Minsk med Fredrik Nilsson, Svalöv och Joakim Flink, Karlskrona som assisterande domare. Fjärdedomare är Daniel Stålhammar, Landskrona. Jonas Eriksson har fått förtroendet att i Riga leda Lettland - Liechtenstein den 8:e juni. Till sin hjälp har han Peter Ekström, Enköping och Henrik Andrén, Karlstad som assisterande domare och fjärdedomare är Daniel Stålhammar, Landskrona.
Stefan Johannesson får åka till Novi Sad och döma EM-kvalet U 21 Serbien Montenegro - Belgien. Assisterande domare är Kenneth Petersson, Norrköping och Erik Bergsten, Hässelby, samt fjärdedomare Åke Andreasson, Stenungsund.