Nytt nummer av Magasinet Fotboll ute nu

i Nr 2/2006
...läser du bland annat om:
  • Malmö FF:s brasilianske stjärna Afonso gör sin femte och sista säsong i Allsvenskan. Läs hans tankar om svensk försäsongsträning, allsvenskans klass, Royal League och fortbollens status här respektive i Brasilien i nyutkomna Magasinet Fotboll.
  • Örebros dynamiske tränare Patrik Walker anser att Allsvenskan bör utökas till 16 lag och går helt emot Hans Backes tankar. Han månar om att fler spelare ska få elitträning i Sverige.
  • Lars Lagerbäck har gjort det ingen annan förbundskapten mäktat med. För fjärde mästerskapet i rad har han lotsat landslaget till ett slutspel. Denna gång med en 23 man stark trupp som har större krav på sig än vad ett svenskt fotbollslag någonsin haft. Kapten Lagerbäck berättar om hur han går tillväga för att få ihop ett slagkraftigt lag.
  • Gre-No-Li, en legendarisk trojka i Milan. Larsson- Mjällby-Hedman bildade stomme i skotska storlaget Celtic under flera år. Nu har vi en ny treenighet med Kim Källström, Andreas Isaksson och Erik Edman i franska Rennes. I Magasinet Fotboll berättar trion om hur de lyckats ta sig hela vägen från knattelaget till ett VM.
  • Dessom kan du läsa om Djurgårdsandan, Abgar Barsoms politiska engagemang vid sidan av planen och hur damlaget QBIK ska utmana de stora i damallsvenskan - och mycket mycket mer!
    Magasinet Fotboll är officiellt organ för Svenska Fotbollförbundet. Magasinet Fotboll ska ge läsaren "inside information" om den svenska fotbollen och spegla den verksamhet som sker utanför fotbollsplanen. Här finns utrymmet att titta in bakom kulisserna och gå på djupet med de viktiga utvecklingsfrågorna.
    Kort och gott - en tidning för de som påverkar och påverkas av den svenska fotbollen!

Prenumerera på Magasinet Fotboll

Magasinet Fotboll kommer ut med fyra nummer per år.