Förslag till seriesammansättning 2007

Förslag till seriesammansättning för 2007 års divivision 1-3 herrar och division 1-2 damer, är nu utskickade till respektive distriktsförbund. Remisstiden är t.o.m. den 23 november 2006. Frågor gällande förslagen ska därför ställas till respektive distriktsförbund.
Vid SvFF:s representantskapsmöte den 9 december 2006 kommer den definitiva seriesammansättningen 2007 att fastställas. Denna finns tillgänglig här på svenskfotboll.se den 11 december 2006.

Eskilstuna United föreslås spela i norrettan 2007.Förslaget innehåller ett par omflyttningar i division 1-serierna jämfört med årets säsong.
På herrsidan föreslås Visby IF Gute flytta över till söderettan 2007. Tre av de fyra lag som ramlade ur Superettan - Umeå, Väsby och Asssyriska - är i förslaget placerade i norrettan och Qviding hamnar i söderettan.
På damsidan är de två lag som ramlade ur Damallsvenskan - Jitex och Mallbacken - båda placerade i söderettan. Det får till följd att Eskilstuna United föreslås spela i norrettan 2007.
Det är alltså respektive distriktsförbund som har fått förslaget på remiss och det är dit man vänder sig med frågor och synpunkter.
Hela förslaget till serieindelning finns att studera och ladda ner här.