Licensfortbildning 2019 för UEFA A eller Pro-diplom

SvFF införde 2017 tränarlicensfortbildning för alla som har genomgått tränarutbildning UEFA A eller Pro-diplom och är innehavare av diplom till dessa kurser. Tränarlicensen har en giltighetstid på tre år och intygar en uppgraderad tränarutbildning. Ansvaret för detta åligger varje enskild licensinnehavare. SvFF anordnar årligen godkänd licensfortbildning och du som deltagit vid tidigare SvFF anordnade Licensfortbldningen är naturligtvis välkommen med en ansökan och kommer i mån av plats erbjudas möjlighet att delta. 2019 års fortbildning hålls på Bosön 13-14 februari.

Program

Svenska Fotbollförbundet kommer att erbjuda ett spännande konferensinnehåll med mix av gästföreläsare och förbundskaptener som kommer delge det senaste inom såväl forskning som erfarenheter direkt från fältet. Lägg där till SvFF:s egna tränarutbildare och specialister. Licensfortbildningen startar ca 10.00 den 13 feb. och avslutas ca 16.00 den 14 feb. Fastställt kursprogram kommer i januari 2019.

Några av kursens föreläsare är

  • SvFF:s förbundskaptener, herr och dam
  • Håkan Bengtsson, sjukgymnast PhD, UEFA Football Research Group. "Håll spelarna friska"
  • Urban Hammar, gruppchef tränarutbildning SvFF
  • Niklas Egnell, fotbollsfys SvFF
  • Rasmus Wallin-Tornberg, beteendevetare SvFF
  • samt SvFF tränarutbildare

Licensfortbildningen erbjuds 2019 på Bosön Lidingö. Sista anmälningdag till kursen är 10 jan 2019. Kursavgift 3500 kronor, faktureras. I kursavgiften ingår del i dubbelrum, måltider samt kursdokumentation. OBS! anmälan är bindande. Antal platser är begränsat så först till kvarn tillämpas och när det är fullsatt stängs ansökningslänken.

Välkommen till Licensfortbildningen 2019!