Klass 6D Lyrfågelskolan i Trollhättan Fair Play Trophy-vinnare

Klass 6D från Lyrfågelskolan i Trollhättan är årets vinnare i Landslagets Fair Play Trophy. Förstapriset - en träff med landslaget inför mötet med Island i Göteborg den 29 maj - överlämnades av representanter för SvFF och Skolidrottsförbundet.

Klass 6 D, Lyrfågelskolan i Trolhättan, är vinnare i Landslagets Fair Play Trophy 2012.

Se vinnarnas bildspel:
Bildspel Lyrfågelskolan klass 6D, Trollhättan (PowerPoint-dokument, 3,1 MB)

Deltagare
Tjejer Killar
Linn Friberg Enver Colic
Matilda Engström Victor Gashi Larsson
Fanny Hjelm Jungevik Filiph Grönlund
Ida Martinsson Linus Hjelm
Annie Stålhandske-Sylvén William Johansson
Clara Westerlund Tidy Kolo
Caroline Dahlén Anton Lindberg
Lina Söder Linus Nyberg
Joakim Roos
Daniel Tärbo

Så här berättar de själva om sitt deltagande i LFPT 2012:

"Gruppen består av 26 härliga tjejer och killar från flera olika delar av Trollhättan och många kände inte varandra när vi startade skolåret. Flera olika språk och religioner finns representerade. Klassen är målinriktad och vill göra sitt bästa såväl i skolarbetet som på fotbollsplanen. De har vunnit alla sina matcher under turneringens gång!

I bästa Fair Play-anda har eleverna svetsats samman under turneringen och de som aktivt spelar fotboll har lotsat fram de övriga på ett vinnande sätt! Aktiva fotbollsspelande tjejer och killar har övertygat andra om att delta, vilket värmer! Flera av dessa funderar nu på att börja spela fotboll i någon klubb!

Föräldragruppen kände inte heller varandra fullt ut innan turneringen och har ställt upp och kört till de olika spelomgångarna i Lidköping och Vara. De har hejat och stöttat alla och vi har haft en pappa som hjälpt till att coacha laget på bästa tänkbara sätt!

Så... Fair Play Trophy har stärkt gemenskapen både bland våra ungdomar och bland deras föräldrar, precis som tanken är!

Klassen har valt att göra ett bildspel med kort tagna under turneringen. På detta sätt vill de via bilder och texter framföra sina åsikter och tankar angående era frågeställningar i utslagsfrågorna! Vi hoppas givetvis att ni ska uppskatta detta och se det fina i budskapet de vill förmedla!"