Woody ny partner för ungdomsfotbollen

Woody Bygghandel och Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett treårigt samarbetsavtal som gör Woody till officiell partner till svensk ungdomsfotboll. Parterna startar upp Woody ungdomsledare-stipendiet som ska premiera ungdomstränare inom breddfotbollen som tränar pojk- och flicklag i åldern 12-15 år, och har minst tre års erfarenhet.

Utsedda kandidater kommer att få delta på en heldags seminarium i fotbollens tecken som kommer att innehålla stimulans och kompetenshöjande punkter. Woody kommer även att positionera och exponera sitt varumärke med Svenska Fotbollförbundet och herrlandslaget.

Woody Bygghandel- Vi är glada att kunna stödja ungdomsfotbollen i Sverige, som utgör en mycket viktig del även i vårt företags framtid. En del i samarbete mellan Woody Bygghandel och ungdomsfotbollen är att stötta ungdomsledare vilket har många gemensamma nämnare oss i mellan: långsiktigt engagemang, kompetens, kvalitet och inte minst att ha roligt. Vi ser därför fram mot ett långsiktigt samarbete i gemenskap med svensk fotboll, säger Peder Strömqvist, Woody Bygghandel.

- Ungdomstränare ska känna stolthet över sina insatser för svensk fotboll. Woody och SvFF vill med detta samarbete visa uppskattning och uppmärksamma det ideella arbetet som läggs ner av våra ungdomstränare som fostrar nästa generations fotbollsspelare. Vi är därför glada att vi träffat detta avtal med Woody, som därmed stöttar en central del i vår verksamhet, säger Per Widén, utbildningschef på Svenska Fotbollförbundet.