Örebro Fotbolldomarklubb lanserar ny webbplats som inspirerar

Örebro Fotbolldomarklubb (ÖFDK) lanserade den 2:e maj sin nya webbplats. Målet är att tillhandahålla en levande och modern hemsida som genomsyras av interaktivitet och medlemsfokus. Sidan innehåller allt från bloggar, krönikor och forum till tävlingar, undersökningar och särskild inloggning för medlemmar. Låt dig inspireras av www.ofdk.se, en domarklubbssida i framkant!

OFDK beskriver sin nya hemsida:


Särskilda sidor för inloggade medlemmar

Den nya webbplatsen kommer att vara helt öppen för allmänheten under maj månad. Därefter kommer den särskilda medlemsdelen innehållande bloggar, krönikor, forum, tävlingar etc. att vara tillgänglig endast för betalande medlemmar. Om du inte redan är medlem, se till att bli det!

Medlemsbloggar

Vi har i skrivande stund engagerat två av våra medlemmar att kontinuerligt dela med sig om sina tankar och idéer kring domarskap och allt som hör därtill. Vad sägs om Eak Ståhls – Med pipan rätt i mun eller Thomas Mobergs – Mobergs strumrullare? Vill du också blogga? Vi söker fler medlemmar med skrivklåda så hör av dig!

Krönikor

Ett stående inslag på våra sidor kommer vara gästkrönikor. Det kan röra sig om domare från elit till gräsrotsnivå, ledare, spelare eller andra eldsjälar i fotbollsfamiljen. Vår första krönika står tex Per Brogevik för, assisterande domare i Allsvenskan.

Kommentarer och interaktivitet
Målet med den nya webbplatsen är att skapa en levande mötesplats för länets domare. Vår förhoppning är att få till en god dialog kring ämnen som regelfrågor, domareutrustning och matchsituationer. Flera nya funktioner gör det möjligt att kommentera nyhetsinlägg, krönikor och blogginlägg. Vi hoppas också att Du som domare kan och vill vara med att bidra genom att skicka korta texter och mobilbilder från dina uppdrag.

Forum

Ett helt nytt forum har skapats där vi kan vädra våra åsikter. Här finns möjlighet till debatt och en konstruktiv dialog mellan domare, observatörer och representanter från DK. Vi hoppas på ett gott diskussionsklimat där vi har respekt för varandras åsikter.

Tävlingar
Självklart kommer webbplatsen bjuda på många och roliga tävlingar! Vinn domareutrustning och annat smått och gott. Den första tävlingen kan alla delta i, därefter kommer dessa tävlingar endast anordnas för inloggade medlemmar.

Kalendern

En helt ny kalender har skapats för att hålla koll på de klubbträffar och andra aktiviteter som klubben anordnar. Du kommer att kunna anmäla dig till dessa träffar direkt på sajten, allt för att göra det enklare både för Dig som domare som för arrangörerna.

Månadens bild
Månadens vackraste fotbollsbild kommer att publiceras på startsidan. Blir Du först att få din bild publicerad?

Undersökningar

Var det rätt att blåsa av för hands i senaste Champions League matchen? Varje vecka kommer nya undersökningar eller enkäter att finnas publicerade för att ta tempen på Er domare och era åsikter.

Dokumentbanken

Alla styrelseprotokoll och minnesanteckningar från DK-möten kommer att publiceras i dokumentbanken. Allt för att öka insynen i klubbens verksamhet och samarbete med DK. Här finns också domarekvitton och andra dokument av intresse.