Internationella uppdragen fortsätter för våra domare och domarobservatörer

Under denna vecka så har vi följande domare eller observatörer ute på uppdrag i Europa.

Mellan den 22 oktober och 28 oktober spelas det en miniturnering för damer, WU-17, som spelas i Montenegro. På plats där har vi Jenny Palmqvist som domarobservatör. Samtidigt i samma turnering går ett gruppspel i Albanien där vi har Martin Ingvarsson på plats.

Den 24 oktober spelas matchen Lokomotiv Moskva-Porto i herrarnas Champions League. Domarobservatör på plats är Bo Karlsson.

Samma dag spelas även matchen Elfsborg-KR Youth på Borås Arena i UEFA Youth League. Domarobservatör på plats är Peter Fröjdfeldt.

Glenn Nyberg har fått uppdraget att döma matchen PSV Eindhoven-Tottenham i Youth League. Matchen spelas den 24 oktober och börjar 14:00. Med sig har han Mikael Hallin och Mahbod Beigi som assisterande domare. Fjärde domare är Allard Lindhout från Nederländerna.

Den 25 oktober har Christer Fällström blivit uttagen av UEFA att vara domarobservatör i matchen Köpenhamn-Slavia Prag i Europa League.

Avslutningsvis så spelas det två Futsallandskamper måndag och tisdag nästa vecka. Sverige möter Nederländerna i två landskamper, den första i Enköping på måndag och den andra i Uppsala på tisdag. Domare i dessa två landskamper är från Sverige Ademir Avdic och Fredric Nilholt. Ibrahim El Jilali är den tredje domaren som kommer från Nederländerna. Timekeeper i båda matcherna är Haris Curovac.

Jonny Ahlvin