Internationella uppdrag

Nu är det dags igen för kvalspel ute i Europa för att kunna kvalificera sig till Champions League och Europa League. Kommande vecka har UEFA tagit ut följande domare och observatörer från Sverige.

9 juli spelas kval till Champions League mellan FK Sarajevo- Celtic FC i Sarajevo. Matchen börjar 19:45 lokal tid och domare i matchen är Glenn Nyberg. Som assisterande domare medföljer Daniel Wärnmark och Mahbod Beigi. Fjärde domare är Mohammed Al-Hakim.

Samma dag spelas också i samma kval matchen mellan Sûduva-Crvena Zvezda i Marijampole. Där kommer Peter Fröjdfeldt att vara domarobservatör.

Den 11 juli har vi 3 matcher med svenskt deltagande. Alla dessa är i kvalet till Europa League. I Skopje spelas matchen mellan Akademija Pandev-Zrinjski och där kommer Markus Strömbergsson att vara domarobservatör. Detta är debut för Markus i internationella sammanhang.

Kristoffer Karlsson har fått äran att samma kväll döma matchen mellan Bröndby-FC Inter Turku med avspark klockan 19:00. Som assisterande domare har han med sig Joakim Amri Nilsson och Mikael Hallin. Fjärde domare här är Magnus Lindgren.

Kaspar Sjöberg dömer mötet Aberdeen FC-RoPS Rovaniemi som har avspark 19:45 lokal tid. Fredrik Klyver och Peter Allheim är assisterande domare och som fjärde domare är Bojan Pandzic uttagen.